Gorszego ale chyba w Twoim rozumowaniu chyba tylko. To jest właśnie problem tego kraju - ludzie od 20 lat wybierają tych samych oszustów i dziwią się że nie jest nic lepiej, a coraz gorzej i nie potrafią zrozumieć DLACZEGO się tak dzieje, przecież wybrali.
JKM podsumował takich jak ty
a co jest gorszego od PO, PiS i SLD? To najlepsze partie dla ludzi, ktorzy nie potrafia myslec, za ktorych mysla media, ot takich zwyklych prymitywow spod monopolowego.
Prawde? a gdzie tam prawda? hahaha, widac, ze pieniadze zainwestowane w firme robiaca burdel na forach internetowych, w firme, krytykujaca wszystkie inne partie poza partia wodza nie zostaly zmarnowane hahahah, zalosni jestescie platfusy, dobrze, ze to juz wasz koniec
boze 23:17. ty nie potrafisz myslec, twoj iloraz inteligencji jest rowny zero, nawet nie wiem co ci powiedziec, zebys cokolwiek zrozumial. Twoj mozg nie jest w stanie pojac tak trywialnych rzeczy jak program danej partii, ktory jest uproszczony do granic mozliwosci, a mimo to, NIE POTRAFISZ tego zrozumiec, glosuj dalej na PO i zyj w bagnie. Na szczescie wasze dni sa policzone :)
Nie pasuje 6 zl na godzine? Zachęcam wiec do wyjazdu za granice. Praca z lokum znaleziona w tydzien, 10.60 euro na godzine, mieszkam w apartamencie z kilkima osobami i jestem w Holandii dopiero 2 tygodnie
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_DRhBvnAAR2aRqUw6OiABX2Z0EFeWY8kf.jpg
za 6 złotych to mogę mu zasadzić kopa