Imieniny JERZEGO I WOJCIECHA-wszystkiego najlepszego!!!
wszystkiego najlepszego dla solenizantów:)Mój mąż Wojciech ma dziś także urodziny więc podwójne święto:)
A ja,w ramach życzeń dla dzisiejszych solenizantów, mam porcję dowcipów z jednego z tygodników. Humor z zeszytów:Sierotka Marysia służyła do spełniania życzeń gospodarza,a na swoje potrzeby miała tylko psa; W niedzielę ulepiliśmy bałwana jeszcze większego od naszego tatusia; Mamusię zabolało w piersiach i musiała przebadać serce na KGB; Na placu boju słychać było jęki zabitych i rannych;Żeby poznać lepiej wszechświat,należy powystrzelać więcej kosmonautów. W swoje czwarte urodziny dziewczynka pyta: Mamusiu skąd ja się wzięłam na świecie? -Znaleźliśmy cie w kapuście.-W kapuście w STYCZNIU? Wówczas wtrąca się tata-W kiszonej,córeczko,w kiszonej. WSZYSTKIEGO,CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE DLA SOLENIZANTÓW a dla WSZYSTKICH WIĘCEJ UŚMIECHU ( dla nieznajomych też).
Który Wojciech zaprasza na torta? Ja jestem chętna.
przeciez bez prezentu się nie idzie na uroczystości
piękne kwiaty lub prezent w przepięknej torebce
Na obchody imienin proponuję,jako motyw przewodni piosenkę zespołu Poparzeni Kawą Trzy- DO TAŃCA KAWAŁEK. Na perkusji gra dzisiejszy solenizant, dziennikarz Wojciech Jagielski. Zwróćcie uwagę na świetny tekst. Na You Tube jest kilka wersji.Dobrej zabawy!!!!!!
Dla jednego Jerzego w USA, dla drugiego Jerzego w Kanadzie, dla trzeciego Jerzego we Wrocławiu!!!! Wszystkiego najlepszego :)