koko koko tusku lecimy na dno ale wszystko jest spoko
Piosenka spoko, ale żeby jeszcze można było na kimś oko zawiesić to podmieniłbym te stare kwoki na młode długonogie perlice i byłoby super!
Też mi się nie podobała ta piosenka na początku, ale teraz w zasadzie mam do niej stosunek obojętny - zagranicy i tak jest wszystko jedno co zagrają przed/w trakcie/po wejściu-zejściu naszych na murawę; tylko w PL ogólne poruszenie: "ciemno wszędzie głucho wszędzie, co to będzie co to będzie :)". Bardziej martwiłabym się zdolnościami lingwistycznymi pracowników na dworcach PKP, PKS, bo często widzę zdezorientowanego obcokrajowca, który próbuje kupić bilet albo chce zorientować się w rodzajach pociągów.
Przy tym koko spoko to pikuś :)
A widzieliście remix Koko z Gotye?
http://www.youtube.com/watch?v=z78kwbbqwwI
A zresztą i tak będziemy śpiewać "Nic się nie stało!" :)
Menadżer zespołu Jarzębina chce pozwać twórców tej przeróbki do sądu o bezprawne wykorzystanie ich utworu. Ciekawe jak to się ma do wykorzystania przez Jarzębina utworu Kilara hmm... "Koko Euro Spoko" to przecież plagiat http://www.youtube.com/watch?v=GG9fYoKWtqg Muzyka identyczna
"Koko...", to nie plagiat, bo utwór Kilara wykorzystuje melodię ludową a piosenki i melodie ludowe są dobrem kulturalnym narodu i kazdy może z nich dowolnie czerpać co też czyni zespół "Jarzębina"
co by nie powiedziec,ale Jarzebinki to Biale Polki.
W przeciwienstwie do Oceany ,czy tam Omeny
parodia z tym hymnem,niewiem kto to dopuścił do puszczania w tv czy radiu,paranoja zupełna,ktoś ma klepki źle ułożone pod skóra na głowie,a koko to mi się kojarzy z litrową nalewką za 5 zeta,po takim czymś to rzeczywiście można euro spoko oglądać,a po dwóch to już zupełny luzik
W każdym razie ktoś na nich głosował, czy nam się utwór podobał czy nie. Tak zdecydowali ludzie, więc powinni być puszczani.
a ja słyszałem lepszy w wykonaniu dzieci""-koko koko euro spoko koko-koko euro spoko siedzi w foteliku smuda w foteliku siedzi smuda nic nam się nie uda hej!
sami wybrali ludzie a teraz narzekają
proszę nawet inne wersje już są