W dniu 31 sierpnia 2014r. (w niedzielę) o godz. 15.00 w sali CKU w Ostrowcu Świętokrzyskim odbędzie się otwarte spotkanie Prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego z mieszkańcami gminy Ostrowiec Św. Pan Premier będzie również promował naszego Posła Jarosława Rusieckiego jako kandydata w wyborach uzupełniających do senatu, które odbędą się 7 września 2014r.
Były i przyszły premier.
Cha cha dooobra riposta
A to już nie ten od paprotek? Jaro już był :<<
Standardy językowe oraz kulturalne, nakazują wyraźnie, aby osoby pełniące niegdyś funkcje państwowe nadal tytułować od nazwy tej funkcji, z pominięciem zaimka "były", pomimo zaprzestania pełnienia powyższej funkcji...
Standarty językowe panujące w PISie nie przewidują używania słów premier czy prezydent wobec obecnych władz państwowych.
Po pierwsze to NIE JEST PREMIER, tylko BYŁY Premier rządu, który nie przetrwał nawet jednej kadencji, po drugie zagrywka Pani Gosiewskiej z pójściem do Europarlamentu a tym samym narażenie zwykłych ludzi na milionowe wydatki związane z nowymi wyborami powinno całkowicie dyskredytować PiS i Rusieckiego jako kandydata, po trzecie cała polityka PiS opiera się na sprzeciwie wobec PO i na katastrofie Smoleńskiej. Chętnie zadamy Kaczyńskiemu kilka pytań.
Gościu 10:37 rząd nie przetrwał bo miał takich koalicjantów i na tyle odwagi by samemu podać się do dymisji a nie trwać przy korycie. Brawo dla nich. Mam nadzieję, że znowu wygrają.
JA TEŻ (I WIELU INNYCH) MAM NADZIEJĘ ŻE WYGRAJĄ. TYLKO PIS.
Nie mieli szans na istnienie i żadnej odwagi nie wykazali. Od razu się poddali rzucając ręcznik.
Rząd mniejszościowy istniał w czasach czerwonych i dali radę.
Kaczystom mówimy STOP.Pp
PO TOS mowimy STOP DOŚC PRECZ
Bardzo fajnie! Przyjdziemy z Panem Generałem Grudniewskim aby opowiedział Waszemu wodzowi jak jego podwładny Pan Rusiecki donosił na Pana Generała i Polskie Drużyny Strzeleckie.
Mili panowie w drzwiach szybko wam pomysły zadawania pytań wybiją z głowy. Do środka wejdą tylko klakierzy
Podobnie jak do Tuska. Nawet w GO cisza na temat przyjazdu.
No chyba ,że nie wpuścimy go do Ostrowca Św. Bo po co ? Miejsc pracy nie przybędzie . Jakaś sensacyjka się urodzi i Pan Pobożny Jarosław Rusiecki będzie namaszczony na Senatora. Czy coś zrobił dotychczas w Sejmie dla Nas - NIC . I tak będzie na wieki wieków AMEN
Być może to dla Ciebie ostatnia szansa na poznanie pupila, pismenku. Jedź i nie żałuj na bilet MPK.