Wszystko wyjete z kontekstu, ale wiekszosc to prawda. Ostatnim zdaniem o tych menelach i profesorze udowodniles, jak potrafisz sluchac i wnioskowac, znajdz mi chociaz 1 nagranie, badz artykul, gdzie JKM tak mowi, bo mi sie wydaje ze powiedzial tak ze w demokracji jest tak ze 2 meneli spod budki z piwem ma wiecej do powiedzenia niz profesor, poniewaz jak latwo wywnioskowac maja 2 glosy, a profesor 1, ale po co komu myslenie i pozniej taki ktos jak Ty zxc idzie na wybory i wspoldecyduje o losie innych, porazka.
No to ja już wolę dwóch meneli posłuchać , niż jednej tak zwanej prof. PAWŁOWICZ.
a poza tym pomysł, że 'menel' musi być głupi jest trochę naciągany.
Zresztą nie ma gwarancji , że każdy "elegancik" będzie mądry, czego przykładem jest JKM , że swoimi "mądrościami" z pod budki z piwem.
Pomysl ze ktos kto podpisuje sie normalny musi byc normalny jest troche naciagany.
Akurat mądrości JKM to postulaty największych autorytetów ekonomii i gospodarki z całego świata. Ten człowiek w swoim domu posiada więcej książek niż ty przez całe swoje przeczytasz. Sam napisał kilka książek i kilkaset artykułów, publikowanych w wielu poczytnych czasopismach na całym świecie. Dodatkowo nie wiem czy wiesz ale JKM nie gustuje w piwie. Niedawno też był na onecie artykuł o IQ wśród euro-parlamentarzystów. O dziwo JKM, wbrew twojej teorii, posiada jedno z najwyższych IQ wśród osób zasiadających w PE.
Kara śmierci - powinna być przywrócona ta instytucja
Unia Europejska - czerwona hołota faktycznie, tylko ślepy tego nie widzi.
Kary cielesne wobec dzieci - kiedyś dziecko mogło dostać pasem, a teraz rodzic może za to iść do więzienia i jakoś wszyscy wyrastali na ludzi.
I taki....................ma być naszym prezydentem?
nic dodać nic ująć i tacy chca nami rządzić
I tak są lepsi od Kaczyńskiego, ale jak znam życie pewnie PIS-KNP będzie przyszłą koalicją rządzącą, z Korwinem jako ministrem ds. równouprawnienia i ekonomii alternatywnej, Macierewiczem jako ministrem ds. kosztownych teorii spiskowych oraz Jarosławem "szybkim długopisem" (od podpisywania coraz to nowych pożyczek na rzecz utrzymania obiecanych przywilejów rentowych, becikowych i emerytalnych).
Lepsi są bo Ty tak powiedziałeś? Oj bibliotekarzu, coś mi tu pachnie ściemą. W każdym swoim poście jeździsz po Kaczyńskim jak po burej kobyle a to nie dodaje Twoim komentarzom wiarygodności, wręcz odwrotnie...
Bibliotekarz, ja Ci dobrze radzę. Znajdź dobrego lekarza, może uda mu się wyleczyć Twoją fobię. Nie lubisz W każdym wątku próbujesz przekonywać jaki to Kaczyński jest zły. To staje się naprawdę nudne i śmieszne.
No i Ty wierz w to co piszą na pudelku albo mówią w TVNie :P
Teraz za to u władzy masz ludzi kryształowych do szpiku kości i uczciwych.
Ktoś dezinformację wprowadza - w Gazecie Ostrowieckiej podają, że będzie w środę, a 28 sierpnia to czwartek. Albo tak nie lubią KNP w GO, albo działacze KNP troszę dni pomylili.
Chyba nie lubią - albo lubią tylko tak muszą robić :)
Przecież ma być w piątek. Zresztą, co za różnica i tak nic ciekawego tam nie będzie.
A wy to chociaż zrozumieliście co dokładnie powiedział? A możę ograniczyliście się do przeczytania samego nagłówka, jak to wśród czytelników pudelka jest normą?