Chciałem zaalarmować poważną część ostrowczan, mam na myśli przede wszystkim rodziców. Otóż Ostrowiecka młodzież za nic ma sobie patriotyzm i normy moralne oraz religijne. Na każdym kroku widzę jak uczniowie gimnazjum i liceum obrażają Papieża Jana Pawła 2, największego Polaka. Najwięcej tych łobuzów uczęszcza do PG1, Broniewskiego, Chreptowicza i THM'u. Jeden z nich założył nawet stronę na facebook (Papysh Photography) na której to pisze, że Jan Paweł 2 był pedofilem. To niedorzeczne. Mam nadzieję, że ta wiadomość dotrze do pedagogów wyżej wymienionych szkół (najlepiej katechetów), by ci mogli odpowiednio zareagować. Pozdrawiam i liczę na odzew, tu się ważą losy całego przyszłego pokolenia ostrowczan.
Bialkov, musisz sobie uswiadomic pewien fakt.Polska to panstwo komunistyczne ,tak jak Korea PN czy Kuba ,gdzie uprawia sie kult jednostki.Tylko zamiast Marksa, Engelsa, Lenina czci sie Wojtyle, Rydzyka, Zycinskiego oraz cala te bande czarnych sepow... 20 lat demokracji poszlo sie (moze jednak nie dokoncze) ;)
patriotyzm to miłosc do Ojczyczny nie do Watykanu lub religi nie zmusisz ich zebu polubili koscół jak tego nie chca mozna ich uczuc Histori Poski ale nic na siłe sami musza dojsc kto był kim mozna ich uswiadamiac ale nic na siłe bo wpajanie kumus miłosci do Papieza na siłe do jak wpajanie miłosci do Stalina przez komunistów a to juz dobre nie jest
Kościelnych pedofilów ma się rozumieć...
Więc do kogo masz pretensje do nauczycieli, wychowawców ? Raczej do katechetów przecież to ich działka. Jak uczą młodzież ? Może bawią się w politykę.
Gimnazjalisci a zwlaszcza starsi na religii albo nie bywaja, albo maja ciekawsze zajecia.
Jaja sobie robisz. A co może zrobić katechetaprzez 1-2 godzin tygodniowo. Gdzie przez 60% tego czasu musi uganiac sie z uczniami i prosić o spokój. Za Wychowanie odpowiadają rodzice. To oni powinni wołając dzieciom szacunek do wszystkich ludzi nie mówiąc już o poszanowaniu i szacunku dla Takich Wielkich Polaków jak Ojciec Św. Gdzie są rodzice?wstyd jest słuchać o takiej Waszej porażce.
No i znów wszystko pismen wie najlepiej. :)))))) Masz jakiś kompleks w realu ?