WITAM
Przedstawiam oferte inwestycyjna , wsparcie finansowe jako udzial procentowy w firmie
10% za 100000 zl. ( DO UZGODNIENIA ) W zalaczniku przesylam biznesplan. Firma posiada potencjal ,zaistnienia na rynku a przede wszystkim przy malym wsparciu finansowym osiagniecie wysokich zyskow z prognoza stabilnosci finansowej na przyszlosc.
Firma LOVAMY Stefan Szydlowski, Bartosz Hejman, z siedziba we Wloclawku. zorientowana na spoleczenstwo w Polsce , oraz kraje zachodnie.
Kontakt telefoniczny,skype, osobiscie.
Właścicielami firmy LOVAMY są dwie osoby (założyciele)
- STEFAN SZYDLOWSKI
- BAROSZ HEJMAN
Firma LOVAMY spółka z o.o. Znajduje się pod adresem:
87-800 Włocławek
ul. Barska 59 a
793208506
royal@royal-pl.com
skype – royal-pl
Proszę o kontakt w celu omowienia szczegolow i podjecia slusznych decyzji.
POZDRAWIAM
STEFAN SZYDLOWSKI
793208506
ROYAL@ROYAL-PL.COM
Myjnia samoobsługowa, ale potrzebne jeszcze z 200 tyś. 3 - 4 stanowiska zarobek miesięczny na czysto 15-20 tyś.
http://otodom.pl/lokal-uzytkowy-gastronomiczny-klub-nocny-ostrowiec-id22618757.html
Za 220.000 kupisz nowe mieszkanko w Krakowie ok 35m.kw. w stanie deweloperskim i za resztę spokojnie wykończysz i wyposażysz w budżetowym standardzie IKEA. Kraków zawsze się obroni jeśli chodzi o wynajem.
Reszta jak wcześniej pisano - wynajmujesz 2 studentów i jakoś się kręci. Możesz też podnająć agencji wynajmującej mieszkania dla turystów.
Mieszkanie zachowuje wartość inwestycji a z wynajmu mała comiesięczna renta.
Dziś, 12:41
w którym miejscu była by zlokalizowana?
Osiedle Kuźnica Kołłatajowska
http://www.osiedle-kuznica.pl/
Przeczytaj wątek od początku a zauważysz o mieszkaniu sam pisałem, ale dzięki za zainteresowanie.
proponuje otworzyc kinow galerii jak bedzie rozbudowana.
Zainwestuj w dom publiczny, po 5 miesiącach wkład się zwróci :)
dobrze koleżanka podpowiada, kino w galerii może helios ? w Kielcach działą fantastycznie a czy by byli ludzie na to ? hmmm OStrowiec 60 tys ludzi + okoliczne wioski 30 tyś .... więc jeśli by były grane dobre filmy, a w heliosie zawsze są nowości dużo nowości wiec....etiuda u nas strasznie szwankuje
Na kino wraz z barem potrzeba około miliona a nie 300 000.
Przy wynajmie mieszkania za 300 tys. i przy przychodzie miesięcznym z czynszu rzędu 1500 zł, stopa zwrotu kapitału wynosi 6% (minus podatek). To trochę mało. Znam lokalizacje przynoszące większą stopę zwrotu. Nie są to na pewno największe miasta.
Zainwestuj w bilet daleko stąd. Najlepiej daleko poza Polską
kup hektar ziemi żeby płacic krus , kup busa , wynajmij kierowce i ludzi do angli woź.drugie tyle zarobisz na sprzedazy papierowsów i alko
z tego co wiem to na krusie idziesz na dzialalnosc i tez musisz zus pelny placi albo tam ze 100zl mniejszy, tak mi w zusie powiedzieli kilka lat temu bo podobnie kombinowalem ciekawe jak to wyglada teraz z tym krusem i dzialalnoscia no bo po co placic wiecej jak emerytki bedzie i tak 250zl tak nas rudy z vincentem zalatwil ale oni jeszcze za to bekna i unia im nie pomoze
Nie zamierzam. Bardzo dobrze mi się żyje w Polsce i przynajmniej jestem u siebie.
jedź na cypr i kup wódkę po 5zl/ litr :D