Proszę o pomoc.
Chcę kupić samochód ale zastanawiam się nad marką.Interesuje mnie auto 5 drzwiowe,typ nadwozia Hatchback z rocznika 2005 w benzynie lub gazie do 10000 tys zł.Oczywiście bezawaryjny tanie części.
Mam samochód z grupy VAG 1.4 B. Napiszę tak, stać mnie tym jeździć i nie muszę wcale wrzucać gazu. Osobiście nigdy nie kupię zgazowanego auta. Jak już to bym włożył gaz sam. Zaraz pojawią się tu osoby które będą zachwalac inne modele i większość będzie miała rację. Wybór należy do Ciebie?
Co do gazu masz rację bo później będzie wymiana uszczelki pod głowica.
Co do auta ja polecam mało znana markę MG tylko najlepiej do 04 bo młodsze to już chińczyki ale jak kto woli. Auta ekonomiczne na trasie dobrze się prowadzą i są dynamiczne awaryjność tych aut jest bardzo mała ale ceny części... No cóż do średnich nie należą.
9:05 i o dziwo w dieslu tylko miałam uszczelkę padniętą. Więc nie ma reguły.
Oczywiście że gaz najlepiej założyć samemu bo po kimś to nie wiadomo jaka instalacja i w większości same problemy choć zdarzają się wyjątki. Przy zakładaniu instalacji gazowej nie należy oszczędzać tylko założyć dobrą. Koszta się szybko zwrócą jeśli sporo się jeździ.
W tych puniadzach to nic lepszego nue kupisz jak golf 4 tdi
Myślę że Ford Focus MK2,Peugeot problematyczny jest z elektryką.
Może Mazda 3 idealne auto dla kobiety,użytkowałam 5 lat i byłam zadowolona, zwinne autko i super do parkowania, ekonomiczne, wygodne i z ładnym wnętrzem...ale za 10tys. Chyba nie kupisz...ja 7lat temu zapłaciłam dużo więcej ,musisz sprawdzić jak się teraz cenowo mają pozdrawiam