No i nie oszukujmy się, rosnącą grupą nacisku stają się seniorzy. Część starszych nie wychodzi z domu, bo są niedołężni, niesprawni i nie ma kto się nimi zająć, ale o nich to cicho. Ci, co tańczą i zbierają się w UW 3 wieku są bardziej widoczni i tu pokazuje się prezio. Zatem też bez sensu robić co innego. Ewentualnie ludzie potrzebują się organizować wokół swoich małych zainteresowań.
Gość_Wszystko wiedzący
chodzi o to, ze empik jest w takich wsiach (mniejszych niz wies ostrowiec) jak: skarzysko, starachowice, a nawet sandomierz!, kino wielosalowe w mniejszych starachowicach,HM w niby najwiekszej dziurze skarzysku....
a co jest w ostrowcu?
Czy planuje się huczne otwarcie ? Jakieś darmowe burzy , kawa itp czy tylko można będzie gratis w ryj czek w lidlu dostać
Rozumiem, natomiast zapotrzebowania jako takiego nie ma. Był kolporter w galerii Ostrowiec, tam gdzie dzisiaj Rossmann naprawdę dobrze wyposażony nie różnił się od empiku i co i padł. To nie chodzi o to co jest tylko o nazwę.
Gdybym np otworzył wielki sklep GM zamiast HM i miał ten sam towar tylko inne metki ludzie też by mówili że chcą HM.
Odnośnie kina, jeżeli nie ma tzw hitu to nawet najlepsze kina maja problem chodźby z zapelnieniem jednej sali, jedz do Starachowic na jakiś film który nie jest reklamowany a później idź do Etiudy. I zobacz różnicę.
A na pytanie co jest w Ostrowcu
Powstaje naprawdę wielkie centrum kultury, baseny wewnętrzne i zewnętrzne gdzie ludzie przyjeżdżają również że Starachowic, piękna hala sportowa gdzie grają siatkarki na najwyższym poziomie, piłkarze ręczni, ładny stadion mimo upływu lat zapowiadany remont Etiudy, WORD, gdzie nie musimy pchać się do Kielc lub Tarnobrzega, moim zdaniem naprawdę jest dobrze. To co może zaoferować miasto oferuje. Ja je narzekam do HM mogę się przejechać raz na miesiąc a z empiku mogę zamówić przez neta.
Jest "dobrze",a młodzi mają takie "dobrze" gdzieś...i już ich nie ma..))
10.43 nie oferuje jednego, nowych dobrze platnych miejsc pracy takich zeby mlodzi po studiach wracali i zakladali rodziny, Ostrowiec to miasto emerytow, niebawem bedzie mialo burmistrza a nie prezydenta
Ta, dobrze płatne miejsca pracy to głównie dla swoich.
Po raz pierwszy się z Tobą zgadzam 10:33.
Orsay, Zaraz- takie sklepy by przyciągnęły klientów. No może jeszcze Sefora
A mnie się marzy coś porządnego, np. Levis, Lee, Vans, NB...
Ooo i Hebe :) ono realnie rzecz biorąc ma szansę bytu. Najbliższe jest w Kielcach, a drugie chyba w Tarnobrzegu
BRAKUJE EMPIKU!!!!!!!! w Ostrowcu,moze ktoś wreszcie pomyśli o kulturze i ksiażkach a nie tylko ciuchy i jedzenie-brrrrr
To otwórz. Jaki masz problem.