W moich planach jest poprawa systematyczności. Mam zamiar kontynuować naukę języka obcego (zaczęłam jakiś czas temu, ale różnie to bywa z wytrwałością). Planuję też więcej się uśmiechać i pozytywniej patrzeć na życie. Dodatkowo moim celem jest systematyczne oszczędzanie i koniec z traceniem kasy na pierdoły, po to, by zafundować sobie mały wypad latem - może nie długie wakacje, ale chociaż fajny weekend.
Aby się bardziej pilnować powieszę w mieszkaniu wiele "dyscyplkinatorów" w postaci karteczek i wesołych "naganiaczy do porządku".
może wreszcie puknę jakąś fajną blondynkę
ja postanawiam zdobyc znajomosci ktore uniemozliwiaja mi podjecie pracy chocby w sklepie warzywniczym
1 znaleźć fajnego faceta
2 wyjechać do Indii
3 jeść zdrowo
4 kontynuować naukę angielskiego
5 ogrodzić dziłkę
6 pospłacać kredyty
7 odłożyć trochę kasy
8 przefarbować się na blond
9 jeździć do pracy na rowerze od wiosny
10 ćwiczyć jogę
11 i jeszcze dużo innych......
kredyty pospłacać w 1 rok??? hmm bedzie chyba cięzko, a taka wycieczka do Indii to ile takie cos moze kosztować i przez jakie biuro byc sie wybierala czy na wlasna reke?
Skończyć z alkoholem, zacząć trenować, wziąć się za siebie, może kogoś znaleźć :)
Może te pieniądze gdzieś zamykać, żeby nie uciekały. Muszę coś z tym zrobić. Oswoję je.
odchudzić się, więcej jazdy na rowerze, więcej spacerów po świeżym powietrzu, stabilizacja zawodowa no i wygrana wielkiej kumulacji
nie czytać forum http://www.ostrowiecnr1.pl/ oraz żadnych wpisów ze względu na beznadziejną i nikomu niepojętą cenzurę wątków. Dość wielkiego Cenzora Moderatora. Zrobię wszystko by wytrwać w tym postanowieniu. żegnaj cenzorze widzimisię