A moim znaleźć męża .....jakie masz wymagania kluch ? bo ja jestem zgrabna ładna i powabna. Jestem mądra przeokropnie w szkole miałam najlepsze stopnie. A w dodatku młoda miła i pyskata i przeogromnie bogata.
a jak sobie radzisz z praniem, gotowaniem, robieniem lodów i podobnymi obowiązkami małżeńskimi?
Pranie jak najbardziej wcisnąć guziczek potrafie. Gotowanie też mi idzie nieźle , ale z tymi lodami to bedzie gorzej hehehe zima jest a tobie lodów sie zachciewa też masz wymagania , a już myślałam że przejdę weryfikacje z pozytywnym skutkiem
jak jestes pojetna to szybko sie tego nauczysz :)
No nie wiem , nie wiem. a co w zamian oferujesz, bo za darmo nie ma nic coś za coś..
ale przeciez wszystko masz, sama pisalas ze jestes bogata.. oczywiscie jako mąż dobrze spełniam swoje obowiązki, tzn. patelnia i podobne rzeczy
E..... bardzo sie rozczarowałam , dla mnie facet ma być z "jajami " a nie przy garach, nie jestes juz w moim typie. Facet to głowa rodziny , a nie dupa wołowa przy garach i bez własnego zdania. Ma być silny jak lew, a nie pokorny jak kundelek , to nie dla mnie .
do kluch, idź na drzewo rwać banany
@kluch , a obecna już wie o twoim postanowieniu ?
ja w nowym roku chce zostać żydem
mój plan na 2013 rok to rzucić prace i przepić cały majątek
Zaliczyć małolate max 16 y o
Jak ci małolata to se rozbujaj!!!
P.S.
Zaplanuj jeszcze wizytę u psychiatry
Ooo a gdzie pracujesz bo jak ty rzucisz prace to moze ja wskocze na twoje miejsce
a ja mam zamiar iść na kolanach do torunia i w zębach zanieść o.Tadeuszowi ostatnią pensję coby się za mną wstawił u kierownika bo w styczniu umowa mi się kończy,może pomoże bo on wiele może
Chcesz rozśmieszyć Pana Boga-zdradź mu swoje plany.
Na 2011 postanowiłem nauczyc się gotowac. Na 2012 pływac. Z jednego i drugiego nic nie wyszło. Dlatego na 2013 nie mam nowych postanowien, skompiluję 2 poprzednie niezrealizowane, czyli postanowienie na 2013: nauczyc się gotowac w basenie, opcjonalnie: nauczyc się pływac w zupie.