Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Jakie kupić auto do 5 tys. zł z gazem?

Radzę ci kupic lanosa jest tani w utrzymaniu, tanie części mało pali wiem to z autopsji.

Gość_Laura
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Jakie kupić auto do 5 tys. zł z gazem?

jeśli auto ma być tanie w utrzymaniu to diesla odradzam bo może pali niewiele ale ewentualne koszty napraw mogą pochłonąć oszczędności wynikające ze spalania!

Maximus
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Moja wypowiedź nie będzie popularna, ale polecam zasadniczo 2 auta, które miałem i uważam że w tej cenie warto:

1) Skoda Felicia w idealnym stanie (kupisz za 4kpln)

2) Daewoo Lanos w idealnym stanie (kupisz za 5kpln)

Dlaczego? W tej cenie kupisz auta dobre, od sprawdzonego właściciela, praktycznie bez wkładu, często z niewielkim przebiegiem. Auta TANIE w utrzymaniu, niezajeżdżone. Tania marka - tanie auto w bdb stanie. Małe koła, małe proste silniki, tanie części.

Gość_pablo
      Zgłoś
      Odpowiedz

za ta kase to tylko puga 406, auto praktycznie bezawaryjne (popytaj taksówkarzy, poczytaj opinie) w ocynku, przyjemne w prowadzeniu, polecam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja mam renault laguna 1.8 z gazem 95r jak cos to moje gg31377625

Gość_gosc 3
          Zgłoś
          Odpowiedz

w dieslu lagune bym przygarnął

Gość_na etacie
            Zgłoś
            Odpowiedz

jesli sie chce tylko tanio jezdzic i calkiem zanizyc koszta, to astra I, Vectra A, z silnikiem 1.8 lub 2.0. 1.8 pali tyle co 1.4, gaz przyjmuje bardzo ladnie, w 1.8 sa lepsze hamulce, skrzynia sprzeglo itd, rozrzad bezkolizyjny wiec w zasadzie nie trzeba robic po zakupie. Czesci nowe za pol-darmo, malo awaryjne, blachy kiepskie - zwlaszcza tylne nadkola. vectra a 1.8 pali ok 9l w miescie i 7 w trasie

Jesli sie chce jakiegos komfortu to np takie auto jak moje: Galant 95, 2.0 150KM, full elektryka, klima, tempomat i wszystko ma, gazu pali w miescie max 10l, w trasie ok 8-8,5, ale czesci drogie dosyc zwlaszcza w ostrowcu

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

nie polecam z gazem.. za kilka miesiecy bedzie rownie drogi jak benzyna ,

Gość_JULITA
      Zgłoś
      Odpowiedz

@Julita skąd masz takie informacje? O podwyżkach gazu słysze od kiedy jeżdżę na gazie czyli od ładnych kilku lat i zaoszczędziłem już co najmniej kilka, a może kilkanaście tysięcy. Ja słyszałem że ma stanieć, bo mają znieść obowiązek tankowania przez pracownika, więc ma stanieć o kilkanaście groszy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Auto za 2 tys.możesz kupić w dobrym stanie i jezdzic jeszcze kilka lat niewkładając prawie nic,są takie ale jak wam sie chce golfów czy innych przereklamowanych to płaćcie a to że spali 1-2 litry więcej gazu to jest szczegół .Wystarczy poszperac na allegro

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Podpowiem że jest to autko na łańcuchu rozrządu,zawieszenie nie do zajechania,silniki tez dobre ,komfort niezły i b.dynamiczne z silnikiem 2.0

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja powiem tak kup sobie teraz dobry gaz a jak odłożysz monety to wtedy dokup samochód

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak mówi znawca który buli bo myśli że jak da 15 tys czy 20 to niebedzie dokładał:))te nowe samochody to są kilkuletnie jednorazówki które świeca sie jak g owiniete w błyszczacy papierek

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Fiat Siena 1.4 z lpg

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

dobrze trafione bo jestem znawcą i to w branży motoryzacyjnej kilkanaście lat i powiem tak

Ludzie sa coraz głubsi bo chcą tanie auta bezwypadkowe w oryginalnym lakierze a takich niema czasy okazji sie dawno skończyły ale głupich nie sieją sami rosną .....dopowiedzcie sobie dalej znawcy okazji

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Tanie to ma jezdzic i sie niepsuć może byc i bite a lakier to jest najmniej ważny,na lakierze sie niejeżdzi.Jak ktos płaci 50 tys.to może wymagać

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jedno to bite, dwa to prostowane z banana przez dwa ciągniki.

Więć skończcie pieprzyć głupoty.

Oczywiście że za 5tys. nie kupisz auta z oryginalnym lakierem itd. ale jesli już brać to takie które te szkody miało " w miare małe". Bo z auta które było rozciągane przez ciągniki i podłużnice są pół okrągłe nie będzie nic nawet jeśli włożysz w nie kolejne 10 tys.

foka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

aut za 5tys jest od groma :D sa nawet w dobrym stanie i do jazdy :)

streetnight
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę