Monia w tą sobote chyba nie ma zadnego zespołu aczkolwiek moge sie mylic poniewaz moglem nie zapamietac. Wiem ze jakos teraz albo poczatkiem Marca beda grali z Trio Masters. :)
Dosięgnie was ręka sprawiedliwości !!
Kiedyś ludzie potrafili uszanować Post, teraz nie, dlatego nie ma się co dziwić, że nie szanują też się sami nawzajem.
Faktycznie ludzie kiedyś potrafili uszanować Post ,ale nie udawajcie,że nie wiecie o tym ,że mimo tego są organizowane imprezy.Ja w życiu przeszłam wiele tragicznych chwil i nikt mi nie pomógł nawet Bóg i wiara i dostosowanie się do wszelkich zasad religii.Ludzie znają te zasady,nie znaczy jednak ,że ściśle je stosują, ale potępić innych nie zapomnieli. NormalnyTomku dzięki za odpowiedź.
to już tak nisko upadli że grają w werandzie:)
Zarobić nie kradnąc można zarobić jak się chce i gdzie się chce.
przestancie z tym postem,katolicy sie znalezli,ps.nikt nisko nie upadl gosciu z 9.40.brak slow
Jesli nie mają wesela czy zadnej imprezy to czego nie mogą sobie dorobic?? w domu nie wysiedzą tych 200 złoty czy tam ile biorą za taki wieczór, Monia to co bawimy sie w sobote??:D
Kiedyś ludzie polowali na mamuty, teraz nie, dlatego nie ma się co dziwić, że nie szanują też się sami nawzajem.
w Wielki Post impreza? coś się chyba komuś pomyliło w głowie, może daty przestawiliście, dla mnie szok granie imprezy w Wielki Post, chyba jakieś nieporozumienie nastąpiło, może mowa tu o zupełnie innym miesiącu, co wy tu wypisujecie ludzie
Jarzębiny
w tą sobotę pracuje ale może przyjdę NormalnyTomku,poczekamy ,zobaczymy:D
To do zobaczenia 9-go. Ale kto będzie grał pewnie dowiemy sie tego samego dnia ;)
Ot, całe forum
30 postów na temat "jaki zespół" i ani jednej odpowiedzi NA TEMAT:)
Żałość ściska poślady normalnie...
Pod Wiatr - z przytupem
To Trio to lipa taka ze szkoda gadac.
Dropsik sie nawali i jest impreza:)))
Zaczerpnełam informacji u źródła i wiem,że 9.03 w SW będzie grał zespół Trio Masters to na pewno będzie super.