my kupiliśmy Xblitza x5 wifi, znakomity jest, ma nawet tryb monitorowania parkingu, na prawde dobry rejestrator
ile kosztował i gdzie kupiliście
bardzo dobra kamerka jest ta z Xblitza Go Se, bardzo dobra jakość nagrań, polecam ci, sami ją używamy od kilku miesięcy. Dobre parametry ma, nawet G-sensor
ten Xblitz Trust jest mega, juz nie kłopotu z rozładowywaniem się baterii bo specjalne kondensatory zastosowali, dobry obiektyw, wyświetlacz, ma nawet filnt polaryzacyjny. Jak nic konkurencja dla takich sław jak Navitel R 600 czy Mio 320. zdecydowanie lepsza od nich dwóch
Mogę polecić NAVITEL R1050 - Fajny sprzęt w dobrej cenie, ciekawie się prezentuje jak na wideorejestrator, zupełnie nietypowa propozycja. Urządzenie nagrywa na dobrym poziomie, do tego również ma specjalną aplikację wifi na telefon czy tablet więc można się z urządzeniem połączyć.
KAMERA SAMOCHODOWA GS52D GPS FHD AMBARELLA A7 LDWS czy może WIDEOREJESTRATOR FULLHD 1080O Novatek GT300 DVR FV . KAMERA SAMOCHODOWA WDR G50 NOVATEK 96650 PARKING a co myślisz o tym
a jaki do ok 1 tys zł lub taki sam uzywany ale wypasiony dla konesera,bubli niekupuje nigdy
Ja teraz używam rejestratora Xblitz Dual Core i polecam, są dwie kamerki, przednia i tylna. Jakość nagrań dobra, łątwy montaż, no i jak dla mnie warte swojej ceny - jakość wykonania na dobrym poziomie.
zamawiałeś czy kupiłeś u nas i gdzie
Bardzo proszę o poradę,jaki wideorejestrator kupić,żeby nagrywał także w trybie postoju na parkingu i fajnie żeby miał kamerkę przód-tył. Może jeszcze znacie inne modele. Dziękuję.
Z tych co tu czytam, to chyba ten X blitz będzie dobry,tylko z jakim symbolem będzie lepszy?
XBlitz 5
bardzo dobra kamerka jest ta z Xblitza Go Se, bardzo dobra jakość nagrań, polecam ci, sami ją używamy od kilku miesięcy. Dobre parametry ma, nawet G-sensor
G sensor jak działa na najmniejszą czułość? ogólnie to działa czy co chwile się załącza i zapycha w 10 monut karte pamoeci 32GB?