Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jaki tort na 40-te urodziny

Ilość postów: 38 | Odsłon: 4675 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Odp.: Jaki tort na 40-te urodziny

Wszystko sie wypiecze w temp powyzej 100 stopni? Krem tez sie wypiecze? A jesli ktos jest chory i przenosi zarazki juz na upieczony biszkopt? O tym nie pomyslales gosciu z 23:04? Ja nie mam nic przciwko- niech ludzie dorabiaja w domu, ale niech ten kto to robi bedzie odpowiedzialny. Konio- to Ty juz taki zakalec jestes ,ze wiesz co by pasowalo do Ciebie?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Jaki tort na 40-te urodziny

Mój mąż marzył o domu tort jaki zamówiłam był w kształcie prostokąta a na wierzchu Pani zrobiła nam z kawałków biszkoptu kremów i wielu innych jadalnych rzeczy dom. Napis pod domem brzmiał kochanie niech spełnią się twoje marzenia czy coś podobnego nie pamiętam. Tort wyglądał wspaniale i równie dobrze smakował, zaś córka chce zostać lekarzem jej tort był" postacią"lekarza do pasa. Też mi się bardzo podobał. A kiedy chciałam powiedzieć że jestem w ciąży mama moja na urodziny dostała tort przypomianjący niemowlę. Dobór tortu uzależniony jest naszą fantazją i możliwościami głownie artystycznymi.

Gość_Marta
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -