totry sa nie zdrowe sernik lepszy
Stelllina niech się nie przejmuje, tylko piecze :) 11:17 może robił placek w weekend i wyszedł zakalec, to wściekły/-a ;P
Nie robiłam, bo jak czegoś nie umiem, to nie biorę się za to ;)
Dlatego padła sugestia, zeby robic je na początku, dla siebie
Oj, 11:49, ale po co komuś sprawiać przykrość? Nie podobały Ci się torty Stelliny, to nie było potrzeby tego nagłaśniać.
Stellina nie słuchaj nikogo, tylko siebie. Jezeli uważasz ze robisz fajne torty, to rób je dalej:) Ja z masy cukrowej nie robię , bo nie lubie się bawic w te wszystkie szczególy typu literki, czy inne cuda ,poza tym dla mnie te torty są zbyt mdłe. Wolę wyszprycowac . No, ale to kwestia chęci i umiejetnosci. Rób i pamietaj , ze kazdy kolejny zbliża Cię do mistrzostwa:)Chocby tylko na swoim podwórku, ale jednak:)
stellina - robiłam tydzień temu dla zięcia na 30tkę - taki znak drobowy jak ograniczenie prędkości do 30 km/h tylko przekreślony (jak koniec zakazu). Tło białe, 30 czarna obwódka i przekreślenie czerwone. Wszystkim się pomysł podobał :)
ps. nie słuchaj glupich docinków "paniusi" co się nigdy pracą niw skalała za to krytykę ma w jednym palcu ...
Witam. Od pewnego czasu piekę torty i na tyle mnie to wciągnęło, że postanowiłam ogłosić się na forum. Nie jestem cukiernikiem i robię to z przyjemności, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany, to serdecznie zapraszam. Torty są różnej wielkości, kształtu i na różne okazje. Podaję e-mail w razie wszelkich pytań. Oczywiście mogę również przesłać np na e-mail zdjęcia tortów które do tej pory upiekłam :)
e-mail: martuka123456@o2.pl
Zapraszam!
Ma ktoś namiar na Panią z Kunowa, bo nie wiem czy mam dobry nr.
A Wy wszyscy co pieczecie w domu-macie ksiazeczke sanepidowska? Badania aktualne?Ci co zamawiaja nie mysla o tym.Bedziemy sprawdzac po kolei ci i jak.Jednak taki zarobek nie jest opodatkowany-prawda? Oj bedzie sie działo, bedzie.Numery telefonow juz mamy.:P:P:P
Proponuje owocowy torcik bez pieczenia
Nie cwaniakuj, wszystko sie i tak wypiecze w temp.powyżej 100 st.A skoro ludzie zamawiają X czasu i nikt się nie zaraża to dajże d* spokój a jak chcesz podpuchy do U.S to ciebie też się znajdzie.
Na 4o-ste urodziny coś blisko zakalca by pasowało .