Lepiej zamów, bo ty chyba jesteś początkująca w pieczeniu, bo twoje torty są bardzo niestarannie wykonane, beznadziejnie dobierasz kolory. Trenuj na razie sama dla siebie, a jak dojdziesz do wprawy, wtedy pokazuj gościom ;)
Mnie się podobają najbardziej (podobają i smakują) udekorowane owocami, wyglądają apetycznie i elegancko. Te z masy cukrowej wg mnie wyglądają kiczowato i na sam widok, to jakoś mi się jeść odechciewa, raczej kojarzą mi się z przyjęciami dla dzieci.
Ale to wiadomo - kwestia gustu i smaku :)
Najlepszy tort jest wykonany wlasnorecznie a nie przez cukiernie wiesz wtedy ze jest dobry i tez w lodowce polezy dluzej:) a nie uzywane sa jajka w proszku:) itd
Pewnie, że tak. Więc niech Stellina poszuka może jakiejś inspiracji w necie (zdjęć nie brakuje) i działa.
Autobus Cię potrącił z rana? Przecież ona robi genialne torty! Myślę, że siostra będzie wniebowzięta (szczególnie, że z sercem robiony będzie).
Mnie torty stelliny się podobają :-) Chciałam zerknąć jeszcze raz na te kolory, ale niestety zdjęć w galerii już nie ma. Gościu 11:17 żeby sprawić bliskim przyjemność, nie trzeba zrobić perfekcyjnego wypieku. Wiele osób ucieszy się z niestarannej babki upieczonej własnoręcznie przez darczyńcę, niż ze sklepowego, sztucznego "cuda" do patrzenia.
Takie badziewie, to można pokazać jednej osobie, a nie zaproszonym gościom, którzy będą udawać,że im się podoba.
Ilcia, chyba nie widziałaś pięknych tortów :)
Skasowałam zdjęcia zanim założyłam ten wątek.11:17 jestem początkująca,ale chyba nie jest z tymi tortami tak źle skoro rodzina,znajomi,znajomi znajomych ciągle proszą o zrobienie tortu.Odmawiam tylko z braku czasu.
Chcą być mili i mieć coś za grosze :) I nie denerwuj się tak, bo jezeli wstawiłaś fotki tych" tortów", to można je oceniać. A opinia nie składa się tylko z ochów i achów, ale także z krytyki. Dla mnie są beznadziejne, ale pocieszam się ty,że może odwrotnie do wyglądu smakują ;)
11:53 po co się człowieku wypowiadasz, skoro nie widziałeś tych tortów na oczy, ani tym bardziej ich nie próbowałeś. Beznadziejny i tendencyjny może być jedynie ton Twoich wypowiedzi...