Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Jaki samochód warto kupić w cenie do 5 tys. zł?”.
            • Odp.: Jaki samochód warto kupić w cenie do 5 tys. zł?

Oj, sorry Ogry, troszkę na opak zrozumiałem Twój post ;) Oczywiście przyznaję Ci rację. Do starych samochodów mnie się się dokłada niż do tych nowych.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Odp.: Jaki samochód warto kupić w cenie do 5 tys. zł?

Za tę cenę to dobry rower. I dla środowiska lepiej.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Jaki samochód warto kupić w cenie do 5 tys. zł?

Laguna I, Lanos, Audi 80, Astra II, Polo 6n, Corolla E11. Trzeba po prostu zwracać uwagę na stan, bo w każdym budżecie można trafić na ulepa składanego z trzech.

Gość_numekv
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

00:31 a ty czym jeździsz? Kupi i wcale nie musi być szrot. Mój znajomy ma audi za 5tys, odlupił ode mnie 2lata temu, dziś w sumie warte tyle samo. Nie narzeka i nie chce sprzedawać. Można kupić astrę, corsę, hondę civic, tu z blacharką już problem. Można kupić clio z 2001-2 roku, za tyle koleżanka sprzedała z 2002 w dobrym stanie. Nie przesadzajmy i nei udawajmy nie wiadomo kogo. Rowery akurat droższe niż auta dzisiaj.

Eulalia
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Tylko lanos. Brzydki, ale zawsze na 100% nie bity (nie opłacałoby się naprawiać).Silnik 8v oplowski (ta wersja) nie do zajeżdżenia. Części tanie jak ,,barszcz". Blachy ocynkowane nie tak jak u opla. Sąsiad stoi takim pod blokiem 18 lat i zero korozji. Jak ktoś się nie wstydzi nim jeździć, to za 5000tys kupisz z abs , klimą itp. sprawdź na otomoto i jeszcze zostanie na remont i opłaty.

Gość_jak1
      Zgłoś
      Odpowiedz
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę