Jak zwykle o tej porze roku przychodzi refleksja nad tym co zdarzyło się w mijającym roku.
A jakie są Wasze opinie - jaki był ten 2014 np. w polityce i gospodarce?
W większości skandale i przepychanki
bardzo dobry rok ogólnie.
po 15 latach zapadły wyroki w sprawie zabójstwa dyrektora oddziału PZU w Bydgoszczy. Zginął bo był uczciwy i nie chciał współpracować z przestępstwami którzy wyłudzali odszkodowania. Dziś zapadł wyrok, a sąd po ogłoszeniu wyroku dla 4 panów zarządził 15 min przerwę, a 3 skazanych po prostu uciekło z sądu. To jest kpina Sądu z państwa polskiego. Jaki rząd taki sąd.
http://www.tvp.info/18162226/po-25-lat-za-zabojstwo-dyrektora-pzu-oskarzeni-uslyszeli-wyroki
Ogólnie dobrze uwolnilem sie od najwiekszrj pomylki w moim zyciu. Szkoda tyllo dziecka. Szczęścia i słodyczy tego florian życzy
Dla mnie bardzo zły i dobrze że się już kończy. Może nowy będzie lepszy.
Rok 2014 był dla mnie trochę gorszy prywatnie od 2013, cieszy mnie jednak wygrana PIS, a raczej alternatywy dla tego nierządu który jeszcze trwa, ale zaczyna być kruszony dzięki mądrości obywateli.
Życzę sobie i Wszystkim Wam podzielającym mój pogląd, aby rok 2015 zakończył się wielkim sprzątaniem i budową nowej uczciwszej przyszłości dla każdego zwyczajnego, ciężko pracującego Polaka, a władzy życzę więcej wyobraźni w rządzeniu i empatii dla ludzi.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
rok sredni oby bylo better
Przyłączam się. Gleba! Kicha totalicha!
dla mnie osobiście bardzo udany rok :) Wszystkiego dobrego!
Bardzo udany :) Oby następny był jeszcze lepszy.
mój też najgorszy jak do tej pory. oby 2015 był bardziej pozytywny.
Wspaniały dla mnie.
To co postanowiłam - zrealizowałam
Babcią po raz drugi zostałam
Nareszcie znalazłam ,to czego szukałam
Że życie jest piękne, też sie przekonałam
Love and laughter and joy ever after - Miłość i uśmiech i radość po wieki tego życzę wszystkim dobrym ludziom.
Tego co życzę złym, zakłamanym nie napiszę.
Moje życzenia zawsze się spełniają!