Ja uwazam ze duze zaslugi i kawal dobrej robty zrobil prezydent sciagajac inwestora na walcownie po Interspeedzie. Znam branze stalowa i hutnicza i przyznam ze to co sie udalo to naprawde szacunek i trzymam kciuki. Udalo sie odzyskac ponad 300 miejsc pracy a firma chce sie tam dalej rozwijac. Trzymam kciuki.
sponsor dla KSZO ! jedyna rozrywka w ty mieście !
Nie jedyna drogi kolego, jest co robić tylko nie zawsze się chce.
jaki rozwój? zależy co kto przez to rozumie. coż mi z wyremontowanych paru ulic i to w większości bocznych ,i co z remontu browaru? wg mnie rozwój to zakłady pracy firmy, to praca i dobra płaca, a wtedy to ludzie wydają kasę ,kupują chcą się zabawić wypocząć, mają plany na przyszłość ,inwestują, mają stabilizację i bezpieczeństwo -to dla mnie jest rozwój i chyba tak to obiecywał w kampanii prezydent,albo żle zrozumiałam - a co z tego zrealizował ? chyba niewiele. chodniki i browar ,kiełbaski i pączki to tylko PR ale tym się nie naje, czynszu nie zapłaci..
To nie chybaj tylko zasięgnij lektury. Oczekujesz miejsca pracy? Co potrafisz poza odwiecznym narzekaniem?
Chyba nie ciekawy kolejne budynki po byłych zakładach odzieżowych idą do rozbiórki. Co oni będą już nie długo wyburzac?
Skoro inwestycja w remont przewyższa ich wartość to nic dziwnego. Chcesz je kupić?
Strzelnicy oczekujemy
Ja nie ale może Remondis?