Czy mi się wydaje, czy właśnie minęły dwa latka od czasu ostatnich wyborów samorządowych? Jak myślicie jesteście zadowoleni tym jak zmienia się miasto i powiat?
Ja jestem, choć widzę, że do zachwytu daleka droga. Jednak, jako odpowiedzialny mieszkaniec zawsze interesowałem się tym co dzieje się w Ostrowcu i okolicznych gminach.
Wiem jak niepopularne jest bycie optymistą i sam na co dzień nim nie jestem. Jednak w tym wypadku mogę powiedzieć, że jestem realistą, bo widzę dużo dobrych rzeczy, które mają wpływ na nas wszystkich.
Zawsze miałem tak, że po roku od oddanego w wyborach głosu byłem zawiedziony. Jednak teraz nie jestem, zaufałem kandydatowi i popieram prezydenta. Mamy w mieście spokój, porządek i stopniowy rozwój, pojawili się inwestorzy, a myślę, że będą i kolejni, miasto jest w budowie, wyremontowano wiele dróg.
Chciałbym jeszcze aby zrealizowano kilka inwestycji, których w mieście brakuje, a które służyłyby mieszkańcom, celowo nie będę pisał jakich, bo jestem ciekawy Waszych opinii.
Wiadomo, że na forum wchodzą również radni i przedstawiciele samorządów, może złożymy im jakieś ciekawe propozycje w duchu niedawno minionych Świąt i z kulturą podejmiemy się takiej dyskusji?
Kolejny wątek klakiera p. Górczynskiego. Autor sam pisze posty i na nie odpowiada. Prymitywne.
Większość większych miast w Polsce ma budynki, które są uznawane za najwyższe,lub budynek , który jest najwyższy w mieście.Czy jest szansa,aby w Ostrowcu powstał budynek, który będzie miał więcej niż 11 kondygnacji??
Ja osobiście oczekuję zmiany prezydenta i to dla miasta będzie największy impuls do rozwoju. Mam nadzieję że to się uda zrobić już w tym roku a przesłanki ku temu są potężne. Już wkrótce ....