Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?

Ilość postów: 45 | Odsłon: 2996 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?”.
  • Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?

Czy mi się wydaje, czy właśnie minęły dwa latka od czasu ostatnich wyborów samorządowych? Jak myślicie jesteście zadowoleni tym jak zmienia się miasto i powiat?

Ja jestem, choć widzę, że do zachwytu daleka droga. Jednak, jako odpowiedzialny mieszkaniec zawsze interesowałem się tym co dzieje się w Ostrowcu i okolicznych gminach.

Wiem jak niepopularne jest bycie optymistą i sam na co dzień nim nie jestem. Jednak w tym wypadku mogę powiedzieć, że jestem realistą, bo widzę dużo dobrych rzeczy, które mają wpływ na nas wszystkich.

Zawsze miałem tak, że po roku od oddanego w wyborach głosu byłem zawiedziony. Jednak teraz nie jestem, zaufałem kandydatowi i popieram prezydenta. Mamy w mieście spokój, porządek i stopniowy rozwój, pojawili się inwestorzy, a myślę, że będą i kolejni, miasto jest w budowie, wyremontowano wiele dróg.

Chciałbym jeszcze aby zrealizowano kilka inwestycji, których w mieście brakuje, a które służyłyby mieszkańcom, celowo nie będę pisał jakich, bo jestem ciekawy Waszych opinii.

Wiadomo, że na forum wchodzą również radni i przedstawiciele samorządów, może złożymy im jakieś ciekawe propozycje w duchu niedawno minionych Świąt i z kulturą podejmiemy się takiej dyskusji?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?

Z mojej strony powiem tak chciałbym aby faktycznie po szumnych zapowiedziach, ruszył remont rudery dawnego browaru. To centrum miasta i zbyt długo straszy nas swoim wyglądem. Jak Górczyński zrobi tu porządek to ma u mnie dużego plusa.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?

Remont całego browaru będzie w przyszłym roku. Potwierdzone info. :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Założyciel wątku, gość: 17:39, 20:52 Nie ma to jak założyć wątek i odpowiadać na własne pytania samodzielnie to taka technika PR-owa?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

8:59-a Ty skad takie informacje masz? Masz dostep do ID? Po czym to wnioskujesz? Po sieci? Czy tylko chcesz siać zament na forum? To taka technika?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Jaki 2017 rok dla miasta? Co nam się podoba, co nie, a czego oczekujemy?

Niech to miasto spokojnie się rozwija jak teraz zaczęło. Niczego więcej nie oczekuję. Mam znajomych którzy przeprowadzają się do Ostrowca z Sandomierza bo widzą że tu budzą się perspektywy i niech tak zostanie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przepraszam że spytam - ale jak to miasto się teraz rozwija? Jakieś konkrety poza wyremontowaniem kilku ulic? W Ostrowcu budzą się jakieś perspektywy - ale jaki konkretnie, jakieś nowe duże zakłady powstały, firmy, jest szansa na lepszą, ciekawszą, lepiej płatną pracę?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Jest postęp względem poprzednika Górczyńskiego, to najważniejsze. Zobaczymy jak dalej będą pracować.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Widać że gość ma plan i go realizuje, to ostatni dzwonek da tego miasta i mam nadzieję że będzie tylko lepiej.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie dość, że stary browar straszy wyglądem to też jego straszna tragedia w środku...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

W mieście szerzy się chuligaństwo.Od tej strony trzeba coś też zrobić.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Jaki dzwonek? Niech Jarek robi swoje dobrze mu to wychodzi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Więcej straży miejskiej na targowicy aby pogonić bułgarską szarą strefę i zrobić porządek z obcokrajowcami, więcej patroli na osiedlach abyśmy czuli się bezpiecznie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do przodu Jarek !!! W 2017 roku życzę Ci wytrwałości i optymizmu, nie patrz na malkontentów z innego i rób swoje:):):) trzymamy za Ciebie kciuki!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dokładnie tak, widzieliście ile dróg wyremontowanych zostało w ciągu tego roku. Plac budowy na każdym rogu. To jest coś.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

W przyszłym roku, Ostrowiec będzie jednym wielkim placem budowy.Budowane i remontowane będą wszystkie drogi wojewódzkie,a także powiatowe i miejskie.Ostrowiec w ciągu 2 kolejnych lat, bardzo się zmieni.Za te dwa lata, będzie już innym miastem.Nie jestem po żadnej ze stron,ale widzę, że to miasto idzie w dobrym kierunku. Nie chwalę również nikogo.Ale Panie prezydencie trzymaj tak dalej.powodzenia w 2017 roku dla Wszystkich.

Gość_Impuls
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

I myślisz że te inwestycje drogowe to tak wyskoczyły puf z worka bo Górczyński jest przy władzy, czy może zostały zaplanowane już wcześniej, jeszcze za poprzednika?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie były planowane wcześniej. Łatwo sprawdzić w budżecie, że to zasługa obecnego prezydenta.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -