a u mnie na hali produkcyjnej było 10 stopni dziś ,masakra jakaś
u mnie dzis było jakies 27-28 stopni:) w biurze :)
U mnie jak przyszłem 6 stopni no ale na plusie,upał że łoloboga obnarzyłem tors i biorę się do roboty bo siędząc na forum przy komputerze mogło by się ukazać w gazecie obwieszczenie o śmierci w pracy z wyziębienia.No to do roboty drodzy koledzy i koleżanki aby nie było w Ostrowcu przypadków zamarznięcia.
U nas na hali w Hucie od kilku dni już jest 10 stopni tylko i ciągle otwierają bramę wjazdową a ciągnie wtedy jak cholera masakra jest normalnie
15 stopni w dużym sklepie (market) i raczej ilość klientów zwiększa temperaturę ;-0
Prawo dla kazdego http://www.pip.gov.pl/html/pl/info/doc/99030076.pdf
Nie do końca dla każdego. Są jeszcze przypadki hal produkcyjnych w których minimalna temp. nie jest określona. Jeśli masz zapewnione ubranie, posiłek i źródło ciepła w promieniu kilku metrów ( a i tak jest Ci zimno bo odczuwasz np. te -10) to prawo jest przestrzegane przez pracodawcę :/
Podobno w Kunowie na hali jest temp. 0 C tam są grzejniki, a gdzie nie ma grzejników jest podobno grubo na minusie. Oklaski dla szefa szkoda, że sam nie zejdzie pracować w takich warunkach
Ja mam +10C i ciesze się że robota jest i że nie muszę pracować przy -20
Praca fizyczna na dworze przy dzisiejszych temp(ok-5-10st rano)( dzień ok 0),8-10 godz dziennie,co sadzicie?Idzie wytrzymać?
10.25, choćbyś zarabial 5 tys, ja Ci nie zazdroszczę.
Kiedyś w takiej temperaturze pracowali po 12 h. Dziś się nie opłaci.
U mnie w pracy +24. Latem klima.
Szło wytrzymać jak było -30st, teraz jak w lecie cieplutko.
Ludzie patrzcie na daty. Ten wątek ma 6 lat. Ktoś puszcza stare wątki. To forum to dno.