Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jaką pralkę kupić?

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1210 | Najnowszy post
  • Jaką pralkę kupić?

Proszę doradzcie jaką pralkę automat kupić?

Gość_ewa
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jaką pralkę kupić?

Ewa,z tego co ostatnio zauważyłam,to najlepsze są pralki BEKO, w Ostrowcu chyba najkorzystniej je kupić w bodajże Partner AGD,na Mickiewicza przed stacją paliw przed tesco jadąc od rynku np., od tej krzyżówki z pod biedronki pod kirkutem,moja mama ostatnio kupowała i tam było najkorzystniej w ostrowcu,bynajmniej tydzień temu. Sprawdź jeszcze przed kupnem,ponieważ oferty są bardzo ruchome,ale tam cenowo jest ok. Poszperaj jeszcze w necie,ale polecam ten sklep i tą firmę

Gość_Lena
      Zgłoś
      Odpowiedz

a któż ci doradzi każdy będzie chwalił ta co ma u siebie nikt przecież pralki nie kupuje codziennie jak bułki na śniadanie.Jedni wolą z górnym ładowaniem inni kupują z bocznym/tańsze/ co do firmy ja proponuje polską "polar" w razie awarii/taniej naprawa/teraz towar jest tak robiony ,ze więcej jak 5 lat nie wytrzymuje/sztucznie postarzają firmy -by był zbyt/

Gość_......
        Zgłoś
        Odpowiedz

Popieram przedmócę. Pralka jak wytrzyma 5-8 lat to wszystko. I oczywiście naprawa nieopłacalna. Więc najlepiej wydać, moim skromnym zdaniem, max 1000 zł. I tak przeważnie będziesz używać 2-3 programów więc nie ma sensu płacić za bajery.

Gość_Chojny
          Zgłoś
          Odpowiedz

beko polecam .

Gość_rafi
            Zgłoś
            Odpowiedz

beko mi odradzono bo podobno drogie częsci w razie awarii,kupiłam Elektrolux A+++ i jestem bardzo zadowolona zjej pracy, oszczedna i cicho pracuje.decyzję musisz podjąc sama,nie ukrywam , że bardzo pomocny był Pan sprzedawca( k/sklepu Kaufland) powodzenia i trafnego wyboru życzę

Gość_aśka
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Jaką pralkę kupić?

Witaj Ewo ,przerabiałem ten temat ,serwisant polecił mi zakup BOSCHA nie chińskiego 692 811 719 super gostek który naprawiał mi stara pralkę.Namiary na tego pana otrzymałem na ul Polnej obok dawnej składnicy harcerskiej w sklepie AGD p.Haliny.Większość pralek na rynku według teorii tego dościa to tzw jednorazówki czyli do pierwszej naprawy.Warto skorzystać z porad tego pana.Polecam.Któryeś modele BOSCHA to chińczyki nienaprawialne.

Gość_mirek w
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja mam pralkę z panasonica, i jestem bardzo zadowolona. Panasonic ma stosunkowo niedrogi sprzęt co do jakości, dlatego poszukałabym wśród ich sprzętu.

Gość_Kinga
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mam bosh jestem zadowolona

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Musisz wziasc pod uwage kilka rzeczy,ja np bede niedlugo kupowac tez i na podstawie uzywania starej kilka funkcij bym chciala zmienic. Przede wszystkim jesli jest duzy wsad to funkcje 1/2prania (bo czasem jest kilka rzeczy i szkoda puszczac calego prania),chciala bym zeby nie miala za wiele programow bo i tak sie ich nie uzywa,dobrze by bylo zeby otwierana byla przyciskiem a nie pociagnieciem bo kiedys po 2latach sie to urwalo(koszt dokupienia bardzo drogi)teraz Pan Magik zainstalowal taka smieszna klamke :) i jeszcze przydalaby sie jakas funkcja szybkiego prania.Pomysl na czym Ci zalezy i dobierz pralke do swoich wymagan.Pozdrawiam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Polecam Electrolux.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Siedmio osobowa rodzina pralka samsung osmio kilowa ,Automatycznie wazy i wybiera dlugosc cyklu.prosta w obsludze zarowno dla babci jak i dla trzrcioklasisty.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Starą dobrą franię moja mama 20 rok użytkuje , pordzewiała ale chula , tylko podskakuje i zanosi się że te nowe przetrwa .

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę