Jak nie ma, jak byłem i miał ;D
Kłamiesz.
Kościół to siewca zarazy, od 2 tysięcy lat rozsiewa wirusa.
A gdzie ty clownie z 13:48 złapałeś swojego wirusa, Lenin ci wszczepił?
To pierwsza ofiara New World Order już mu wszczepili .
Przy koscołach są toalety i wewnątrz jest woda święcona. Takie same warunki dla wirusa.
Odpowiedzi nigdy nie będzie, nie ma takiego przekazu dnia. Nie można drażnić wszystkich i twardy elektorat dostał bonusa, żeby nie psioczył.
Zależy jak na to patrzeć, pan premier niedawno na konferencji mówił o 15 osobach na metr kwadratowy. Długo się zastanawiałem jak on ich upchał? może stoją jeden na drugim?
W klubie PIS, to norma. Oni już tak są przerażeni, że nie wiedzą, co mówią. Szef wszystkich szefów ostatnio grzmiał z mównicy, że MOGOM sobie wszyscy WRZESZCZYĆ. Kto z kim przestaje....
Skoro na wiosnę wprowadzili najbardziej restrykcyjne przepisy w kościołach, to teraz średnia wyjdzie taka jak w siłowniach czy kinach.
Niby restrykcje a w wątkach kościelnych chwalą się, że co tydzień kościół pełen po brzegi. Więc jak to w końcu jest...? No bo przecież katolicy nie kłamią, więc naprawdę kościoły są pełne.
Restrykcje wchodzą od soboty dykciarzu. Te, które obowiązywały do tej pory pozwalały na pełny kościół i taki właśnie był co niedziela. Przynajmniej w mojej parafii.
bo w kościele 15m2vto jakieś 100-150 m3,a w siłowniach góra 30m3 a więc gęstsze powietrze i więcej wirusów