Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Dla mnie to nie realne życ za tysiaka ! jesć trzeba, ubrac się i jeszcze rachunki !

Wariatka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                          • Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Trzeba wprowadzić zasadę MŻ - mniej żreć i obniżyć wymagania, to za tysiaka dasz radę :) Rodzinka pomoże, trochę wałówki podrzuci i jakoś można wegetować.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

do wypowiedzi wyzej.Jakos sobie radze za te marne grosze,stac mnie na mieszkanie i oplaty.Ubrania kupuje z drugiej reki i cudem mi wystarcza:)wazne zeby sie nie poddawac

Gość_anna5160
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ja pracuję, mąż pracuje, oboje "kombinujemy" w pozytywnym znaczeniu tego słowa - ale to jak ci mniej zaradni, którym trochę nie wyszło zazdroszczą, docinają...kicham na to ale czy wy też tak macie?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Mi nie zazdroszczą i nie docinają. Zerwałem od razu kontakt z takimi co to tylko zazdrościć i marudzić potrafią :)

Gość_gsc
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ktos tu napisał,że wyjechac na truskawki i gotowe,nie jest gotowe bo wyjazd tez kosztuje ,utrzymanie tam i tu pozostawionej rodziny tez ,więc takie bajki o super zarobkach za granica może pisac ktos kto nie był i nie przezył tej pracy żeby zarobić dobrze trzeba zapierdzielać po kilkanaście godzin dziennie tak że schodzać z pola ciała nie czuc ,a rano od nowa .nie lepiej ma tu zona z dziećmi ,na której głowie przez kilka miesięcy jest wszystko ..... dobrze jeśli rolnik uczciwy i zapłaci umówione pieniądze a jesli nie to bywa że koszty sa równe zarobkowi .ale docinki znajomych jak to sie nachapałes super ,tylko gdy oni smacznie spali ,jechałem na pole a gdy pili piwko po pracy nadal pracowałem ,żeby coś przywieżc ale tego nie widzieli tylko efekt koncowy

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ale chwalisz się czy żalisz? To nie przemęczaj się na tych truskawkach, zostan w domu, marudź przed kompem, mops da datek, to i Ty się piwa napijesz

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Na wyjazdach , trzeba sie narobić za nic nie płacą.

Wariatka
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Kamo Polska Kamil Pastuszko
    Branża: Elektryczne usługi
    Dodaj firmę