Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

kombinowalo to sie za komuny - polska jest 100 lat za europa,myslicie tylko jak ukrasc tragedia

Gość_zzzzz
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

no tak ja też się zgadzam ,że w dzisiejszych czasach żeby przetrwać trzeba kombinować tylko nie każdy tak potrafi

Gość_konwalia
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Dokładnie tak:

1)Bierzesz sobie partnera.

2)Do tego dwójka, trójka dzieci - moga być Twoje, albo lepiej już trochę odchowane (mniejsze wydatki)

3)Nie bierzecie ślubu. Matka zgłasza się do Pomocy Społecznej jako Matka Samotnie Wychowująca trójkę Dzieci.

4)Dostaniecie żywność z UE, zapomogi od P.S., dodatki do mieszkań, wyprawki dla dzieci do szkoły, dopłaty do internetu dla bezrobotnych i mnóstwo innych dodatków, które niestety trzeba wykrzyczeć i wyrwać z P.S.

5) Zgłosić się do Caritasu - też coś sypną

6) Znaleźć pracę za granicą - 3-4 miesiące przy Jabłkach czy truskawkach i żyć można cały rok.

Czekam od innych na pomysły.

Powyższe są przykładem z mojej rodziny jak ludzie kombinują

Gość_rammstein
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

a ja zyje za zasilek i utrzymuje zone i dziecko i daje rade

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

znajdź lepszą pracę, albo załóż swoją działalność

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

w mopsie ludzie kombinuja, wyludzaja itp.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Tylko jaką tą działalność?Ciężko trafić z jakąś branżą w naszym grajdołku :/

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Chytrość to skąpstwo a to inna rzecz.

Cóż - masz prawo tak myśleć - ja tak działam i nie zakładam tu wątków "jak mi źle" i wcale mi to nie przeszkadza, że jak mam wolne to "kombinuje" - lubie to - moze jestem pracocholikiem

Gość_gsc
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

a jednak zaglądasz w takie wątki a więc kręci cie to że masz więcej niż inni, myślę że tym dorabianiem sie w weekendy leczysz różne kompleksy a juz na bank że chesz mieć lepsze auto niż sąsiad, jakie to typowo polskie...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Utrzymujesz- to jest śmieszne, raczej wegetujesz !

Gość_Wariatka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

co prawda to prawda, za 12 zl to jest jedzenia na 3 dni, a jak ktos nie lubi kaszanki to jego strata ;p

Gość_bruno
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

siostro! w końcu znaleźliśmy naszego pacjenta, dajcie kaftan !!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_bruno
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Dobrze pisze. Po prostu w dzisiejszym świecie wielu ludzi zapomina o takich rzeczach jak miłość, wierność, szacunek dla drugiego człowieka. Liczy się pogoń za dobrami materialnymi, wyścig szczurów. Duża w tym zasługa mediów, które kreują taki styl życia gdyż na tym nieźle zarabiają. Zobaczcie ile jest wszędzie reklam, które tak naprawdę ogłupiają i nic więcej. Czasami warto na spokojnie usiąść i zastanowić się nad życiem, jego istotą i sensem...Reasumując, odpowiadający świetnie wszystko ujął.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

ot riposta na poziomie "chyba ty" lol.no i gadaj z takim

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_el toro
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Dla mnie to nie realne życ za tysiaka ! jesć trzeba, ubrac się i jeszcze rachunki !

Wariatka
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę