I jak tu żyć?
za 1000 nie da rady ;
Weźmiesz sobie drugą osobę z minimum i razem będziecie klepać biedę :)
Szukaj drugiej osoby ,żeby zarabiała więcej i nie bedzie klepania biedy.
do 23:31 to znaczy że ma poleciec na kasę a nie na człowieka???? brawo!
No jasne , dzisiaj taki świat i tyle , a miłość to mrzonka dla naiwnych
to nie wroze dlugiej przyszlosci takiemu zwiazkowi hyh
Jak żyć ? Tak jak chcesz :)
Zakładam, że jesteś młody i zdrowy. Co mają zatem powiedzieć staruszkowie, kt. emerytura często nawet tyke nie wynosi? Na leki wydają 1/3 reszta to mieszkanie i media... Chory kraj :(
Nie ma to jak użalanie się nad sobą zamiast kombinować, kombinować i jeszcze raz kombinować.
O to , to wyjąłeś mi to spod klawiatury hahaha tylko kombinować
zaloz rodzine. Szukaj na portalach randkowych osoby, ktora szuka kogos do stalego zwiazku.
Znam osoby które są samotne, pracują... pobierają zasiłek dla bezrobotnych, dorabiają sobie na prywatkach. Wyciągają ze 3 do 4.5 tys/mies w naszym małym grajdołku. Fakt- Polska to chory kraj ale niestety nie da się inaczej... ktoś mądrze napisał tu na forum - politycy kradną miliony a my mamy sobie odmówić zakombinowania kilkuset złotych na przeżycie?
kombinowalo to sie za komuny - polska jest 100 lat za europa,myslicie tylko jak ukrasc tragedia
A dlaczego uważasz, że "kombinowanie" = "kradzież" ??? Bo ja kombinuję od 10 lat a jakoś nikomu niczego nie kradnę ... ba - nawet ze wszystkiego się rozliczam i normalnie płacę podatki.
Dla mnie "kombinowanie" oznacza to, że jak wrócę z pracy i mam wolny weekend to pomimo tego, że mam dobrą pracę nie siedzę na dupie albo do góry palnikiem tylko myślę co jeszcze zrobić żeby zarobić, gdzie działać, gdzie się zareklamować, gdzie znaleźć kolejne źródło dochodów.
Inwestuję, czasem ryzykuję a nie spoczywam na laurach - to właśnie jest dla mnie "kombinowanie"
gsc dla mnie to chytrość na maxa, i pamiętaj że w niedziele jeszcze nikt sie nie dorobil