Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Ilość postów: 62 | Odsłon: 4788 | Najnowszy post
  • Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

I jak tu żyć?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

za 1000 nie da rady ;

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Weźmiesz sobie drugą osobę z minimum i razem będziecie klepać biedę :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Szukaj drugiej osoby ,żeby zarabiała więcej i nie bedzie klepania biedy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

do 23:31 to znaczy że ma poleciec na kasę a nie na człowieka???? brawo!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No jasne , dzisiaj taki świat i tyle , a miłość to mrzonka dla naiwnych

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

to nie wroze dlugiej przyszlosci takiemu zwiazkowi hyh

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Jak żyć samotnie? Niby praca jest, ale za minimum, ok 1000 zł miesięcznie. I co dalej?

Jak żyć ? Tak jak chcesz :)

Gość_gsc
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Zakładam, że jesteś młody i zdrowy. Co mają zatem powiedzieć staruszkowie, kt. emerytura często nawet tyke nie wynosi? Na leki wydają 1/3 reszta to mieszkanie i media... Chory kraj :(

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie ma to jak użalanie się nad sobą zamiast kombinować, kombinować i jeszcze raz kombinować.

Gość_gsc
        Zgłoś
        Odpowiedz

O to , to wyjąłeś mi to spod klawiatury hahaha tylko kombinować

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

zaloz rodzine. Szukaj na portalach randkowych osoby, ktora szuka kogos do stalego zwiazku.

Gość_Ewa. z Wa-wy
      Zgłoś
      Odpowiedz

Znam osoby które są samotne, pracują... pobierają zasiłek dla bezrobotnych, dorabiają sobie na prywatkach. Wyciągają ze 3 do 4.5 tys/mies w naszym małym grajdołku. Fakt- Polska to chory kraj ale niestety nie da się inaczej... ktoś mądrze napisał tu na forum - politycy kradną miliony a my mamy sobie odmówić zakombinowania kilkuset złotych na przeżycie?

Gość_toren
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jestem za kombinowaniem- Jak nie kombinujesz to nie przeżyjesz !

Wariatka
          Zgłoś
          Odpowiedz

kombinowalo to sie za komuny - polska jest 100 lat za europa,myslicie tylko jak ukrasc tragedia

Gość_zzzzz
            Zgłoś
            Odpowiedz

A dlaczego uważasz, że "kombinowanie" = "kradzież" ??? Bo ja kombinuję od 10 lat a jakoś nikomu niczego nie kradnę ... ba - nawet ze wszystkiego się rozliczam i normalnie płacę podatki.

Gość_gsc
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dla mnie "kombinowanie" oznacza to, że jak wrócę z pracy i mam wolny weekend to pomimo tego, że mam dobrą pracę nie siedzę na dupie albo do góry palnikiem tylko myślę co jeszcze zrobić żeby zarobić, gdzie działać, gdzie się zareklamować, gdzie znaleźć kolejne źródło dochodów.

Inwestuję, czasem ryzykuję a nie spoczywam na laurach - to właśnie jest dla mnie "kombinowanie"

Gość_gsc
                Zgłoś
                Odpowiedz

gsc dla mnie to chytrość na maxa, i pamiętaj że w niedziele jeszcze nikt sie nie dorobil

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę