Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jak żyć?

Ilość postów: 32 | Odsłon: 2366 | Najnowszy post
  • Jak żyć?

Nieda się już żyć w tym kraju. Rząd rozdaje kase na prawo i lewo, reprezentacja polski w piłkę nożna wygrywa każdy mecz, kszo też wiele sukcesów ma na koncie. Wszystko ładnie pięknie niema na co narzekać.:)

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jak żyć?

Mnie się żyje bardzo dobrze w końcu. Mamy bardzo dobry rząd i jestem z niego bardzo zadowolony.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Jak żyć?

No i oby tak dalej

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

do czasu, do czasu - już w sklepach widać podwyżki towarów, trzeba przecież skądś wziąć pieniądze na cuda-wianki-obiecanki

Gość_mania
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zawsze podwyżki były gościu 19:30. Dla mnie to żadna nowość. Generalni teraz jestem zadowolony i oby tak dalej.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

jak żyć panie prezesie jak żyć ? prezesie wszystkich prezesów oczywiście

Gość_yupi
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Wszystko pięknie,tylko nie pisz "ten kraj" pisz Polska, w Polsce itd.

Gość_kgb
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Miała być "dojna zmiana" i jest. Suweren chciał

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przez ten ostatni rok dużo się zmieniło i to na lepsze.

Głosując na PiS nawet nie marzyłam że tak szybko uda się Im wprowadzić takie zmiany. Dziękuję Prezydentowi obecnemu i Rządzącym że nareszcie doczekałam się normalności po tylu latach ucisku i nędzy. Wielu ludziom żyje się lepiej,dzięki Wam. Wierzę że tak pozostanie na dłużej. Jest dobrze i tak będzie,a może lepiej.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

U mnie niestety nic na lepsze się nie zmieniło. Dalej totalne bezrobocie i umowy śmieciowe.

Gość_L
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie jesteś odosobniony.Dla wielu mieszkańców Ostrowca praktycznie nie ma żadnych zmian na lepsze.Owszem ci co korzystają z 500+chwalą takie decyzje,ale co z resztą mieszkańców?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Pewnie masz 200% racji. Żyje nam się bogato i dostatnio. Nasze spółki i spółeczki, nasze wszystkie frukty a zawistnicy niech się tylko oblizują smakiem

Gość_#misiewicz
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Jestem za zmianami tylko ciekawe czy ktoś przemyslal ich skutki w późniejszych latach mam nadzieje ze tak.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No jak jak jesteś chory np.Powiedz jak mądralo ciesz się zdrowiem.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zmiany beda juz qidzialem w telewizji kupili wyborcow qygrali a teraz odwroca kota ogonem hip hip hurrra

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Znajoma mówiła mi że wolała by nie dostawać tego 500+ na drugie dziecko , zamiast takich ciągle rosnących cen , PIS niema żadnego pomysłu na rozwój naszego państwa , ich głównym celem jest głaskanie Ukrainy( na Ukrainę oprócz gazu którego nie mamy i trochę pistoletów nic nie wysyłamy za to od nich co się da to eksportujemy co spowoduje upadek naszego rolnictwa itp. ) na złość Putinowi , nawet bieg niepodległościowy w Ostrowcu wygrali Ukraińcy trzeba było się spytać kim są ich narodowi bohaterowie , tak że poplecznicy PISu jeszcze trochę , już sporo firm uciekło do Czech bo mniejszy podatek , ogromna akcyza od starszych samochodów sprowadzanych z zagranicy a to czasami jedyny środek dojazdu do pracy , w przyszłym roku bokiem wam wyjdzie wiara w tą partię.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę