Nieda się już żyć w tym kraju. Rząd rozdaje kase na prawo i lewo, reprezentacja polski w piłkę nożna wygrywa każdy mecz, kszo też wiele sukcesów ma na koncie. Wszystko ładnie pięknie niema na co narzekać.:)
Mnie się żyje bardzo dobrze w końcu. Mamy bardzo dobry rząd i jestem z niego bardzo zadowolony.
do czasu, do czasu - już w sklepach widać podwyżki towarów, trzeba przecież skądś wziąć pieniądze na cuda-wianki-obiecanki
Zawsze podwyżki były gościu 19:30. Dla mnie to żadna nowość. Generalni teraz jestem zadowolony i oby tak dalej.
jak żyć panie prezesie jak żyć ? prezesie wszystkich prezesów oczywiście
Wszystko pięknie,tylko nie pisz "ten kraj" pisz Polska, w Polsce itd.
Spróbuj w tym co usłyszysz zamienić Polska na ten kraj...
https://www.youtube.com/watch?v=2g0zAb3y9is&feature=youtu.be
Miała być "dojna zmiana" i jest. Suweren chciał
Przez ten ostatni rok dużo się zmieniło i to na lepsze.
Głosując na PiS nawet nie marzyłam że tak szybko uda się Im wprowadzić takie zmiany. Dziękuję Prezydentowi obecnemu i Rządzącym że nareszcie doczekałam się normalności po tylu latach ucisku i nędzy. Wielu ludziom żyje się lepiej,dzięki Wam. Wierzę że tak pozostanie na dłużej. Jest dobrze i tak będzie,a może lepiej.
U mnie niestety nic na lepsze się nie zmieniło. Dalej totalne bezrobocie i umowy śmieciowe.
Nie jesteś odosobniony.Dla wielu mieszkańców Ostrowca praktycznie nie ma żadnych zmian na lepsze.Owszem ci co korzystają z 500+chwalą takie decyzje,ale co z resztą mieszkańców?
Pewnie masz 200% racji. Żyje nam się bogato i dostatnio. Nasze spółki i spółeczki, nasze wszystkie frukty a zawistnicy niech się tylko oblizują smakiem
Jestem za zmianami tylko ciekawe czy ktoś przemyslal ich skutki w późniejszych latach mam nadzieje ze tak.
No jak jak jesteś chory np.Powiedz jak mądralo ciesz się zdrowiem.
Zmiany beda juz qidzialem w telewizji kupili wyborcow qygrali a teraz odwroca kota ogonem hip hip hurrra
Znajoma mówiła mi że wolała by nie dostawać tego 500+ na drugie dziecko , zamiast takich ciągle rosnących cen , PIS niema żadnego pomysłu na rozwój naszego państwa , ich głównym celem jest głaskanie Ukrainy( na Ukrainę oprócz gazu którego nie mamy i trochę pistoletów nic nie wysyłamy za to od nich co się da to eksportujemy co spowoduje upadek naszego rolnictwa itp. ) na złość Putinowi , nawet bieg niepodległościowy w Ostrowcu wygrali Ukraińcy trzeba było się spytać kim są ich narodowi bohaterowie , tak że poplecznicy PISu jeszcze trochę , już sporo firm uciekło do Czech bo mniejszy podatek , ogromna akcyza od starszych samochodów sprowadzanych z zagranicy a to czasami jedyny środek dojazdu do pracy , w przyszłym roku bokiem wam wyjdzie wiara w tą partię.