Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

jak zachęcić 16 latke do nauki

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „jak zachęcić 16 latke do nauki”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: jak zachęcić 16 latke do nauki

Trójki i czwórki to nie koniec świata. To że Pani szkoda, że wyniki się pogorszyły, sprawia wrażenie że te oceny córka zdobywała dla rodziców nie dla siebie. Może gdzieś po drodze Pani zaniedbała wspólną edukacje z córką. Co do Egiptu, to nie jest to wyjściem. Małe nagrody i małe kary bardziej mobilizują.

Gość_dawny wagarowicz
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

kup jej fajki i pol litra - od razu nabierze checi

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Moja córka też spadła z ocen, podobna sprawa. I ktoś tu napisał, że te 5 to pani oczekiwania a nie córki. To prawda. Rozmawiając z córką tak sama mi powiedziała. W tej chwili córka ma ambicje, aby nie zejść poniżej średniej 4. I ja na to cicho przyzwalam choć tłumaczę aby starała się utrzymać wysoką średnią. Dodam, że patrząc na młodzież uważam i tak mam super córkę bo w miarę dba o oceny, nie pali i pije jak co niektórzy. Nie mam większych problemów z pyskowaniem. A pasek czerwony cóż można powspominać z podstawówki a tak na serio do niczego w przyszłości nie przydaje się:) Bo na studia czwórkowa uczennica też się dostanie, a nie jest osaczona przez rodziców.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

nie dać żreć.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Miro
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę