zydzi;)tak nieudolni ludzie tlumacza swoje niepowodzenia
Oj pismen mógłbyś czarodzieju mi leki wykupić jak zapłacę rachunki to nie będę jadła a te lejki nieszczęsne katastrofa ,może jadnak wykupię leki i zjem na raz lub nie ,no bo bym się otruła chyba nie kupię wola boża co będzie.
Oj wcale nie naprawdę tyle mam wiem ,ze ludzie mają gorzej to znaczy mniej pieniędzy ale cóż niewierny pismenie jest takie przysłowie zdrowy chorego nie zrozumie i najedzony głodnego.Pozdrawiam.Szkoda że nie mieszkam na wsi chrustu by się nazbierało na szczaw poszło wiosną Latem można zarobić na konwalijkach ,jagodach tylko że po udaże nie można sie schylać bo ciśnienie wali.
Jasnota to raczej do pokrzywy podobna znawco.Na wszystkim się tak znasz ?
Niesiołowski w ramach "PO dla społeczeństwa" będzie prowadził wykład" Jak poznać co szczaw a co nie ".
Na tym forum to pisza albo gowniarze albo ludzie dla zabawy.Czlowiek pisze powaznie o swoich zmartwieniach a ktos sobie robi jaja i smiechy z cudzego duzego problemu.Takich ludzi w polsce jest bardzo duzo i to nie jest smieszne.
Pismen, w jakim świecie ty żyjesz??? Bardzo często spotykam się w aptece z sytuacją, że ludzie najpierw pytają o cenę leku a później nieśmiało wycofują się z jego kupna bo jest za drogi. Nie wiem jakim trzeba być ignorantem i zaślepionym człowiekiem aby opowiadać cały czas o panującym dobrobycie. Już dawno stałeś się niewiarygodny. Zastanawia mnie tylko co z tego masz. Może i ja bym dorobił?
Pismen skąd Ty się człowieku urwałeś?
Ktoś napisał o niezaradności spróbuj być zaradnym w chorobie.
Pismen cwaniaczku a na co jasnota popisz się wiadomościami akurat ja wiem .