Powiedzcie jak wyżyć za 550 renty może ktoś wie. Anie piszcie sprzedaj komputer bo te nie jest mój tyko sąsiadki.Nie możliwe jak człowiek zachoruje.
ja mam gorzej mi z wyplaty meza zostaje 300zloty reszta idzie na oplaty i potem na pozyczkach sie jedzie wyplata przychodzi i sie oddaje i znow zostaje 300zloty i taka wegetacja nie zycie tak wkółko. długow co nie miara i w bankach u ludzi u rodziny itd żyje skromnie zeby tylko cos bylo w ustach
jak bym miala 550zl bardzo bym sie cieszyla trzeba madrze nawet tym rozporządzać
Poszukaj sobie partnera / ki i jak złożycie dochód do kupki , już da sie wyżyć.
Dobre rady nie są złe. Jeden garnek zamiast dwóch, jedno wyrko, jeden materac ...Ba nawet jeden TV wystarczy. Listę oszczędności można mnożyc w nieskończoność...A latem proponuję razem się wybrać na szczaw i na mirabelki. We dwoje uzbiera się dwa razy więcej niż samemu...Czysty zysk...
Gościu z 12:34 jak taki jesteś dobru to moze Ty bądź partnerem!Dobry uczynek byś zrobił.
Jeśli cię to pocieszy,to jest nas więcej.80% społeczeństwa ma założoną swoją kartę ubóstwa.To nie jest życie,to wegetacja.
Wg ostrowieckiego filozofa pismena zjawisko to nazywane jest niezaradnością życiową.
pismen niepokojaco milczy
moze czeka na instrukcje od posla Niesioloskiego ?
moze teraz nie mirabelki, ale gruszki bedzie proponowal ?
jedz szczaw :) to modne teraz :)
niedługo ludzie będą grzać się chrustem , kąpać w rzece a żywic szczawiem no i mieszkać w kartonach.
Ale dajecie rady człowiek sie poważnie pyta moim zdaniem nie dz sie za to żyć płacić rachunków itp mam to samo..ale od lipca mam zaczać prace..najpierw zaczne spłacać długi
kiedy do was dotrze ze to co się dzieje to likwidacja narodu Polskiego, poczytajcie trochę o judeopolonii
masz rację. wystarczy popatrzeć na życiorysy "naszej elyty".
Odezwal sie specjalista od spiskow i wrogow narodu wybranego.
koszałek opałek siadł do klawiatury .....
Dawno, dawno temu , w zielonek krainie pełnej szczawiu i mirabelków ....
odezwał się Goebbels forum ostrowca