Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jak to jest

Ilość postów: 7 | Odsłon: 562 | Najnowszy post
  • Jak to jest

ze sprzątaniem psich kupek? Nie ma koszy, mam teraz psa i zastanawiam się czy zbierać czy nie jak większość, skoro nie ma koszy a panie sprzątające muszą się w tym "babrać"?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jak to jest

przecież są śmietniki osiedlowe, nie można wrzucić tam? a jak jesteś z psem na jakimś ugorze z dala od cywilizacji to tam tak naprawdę nie ma sensu tego sprzątać, rozłoży się

mlodypistolet
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zgłoś do służb, że potrzebujesz dla Twojego pieska kosza na psie kupki przy każdym drzewie i skrawku zieleni.

Gość_G
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na Sienkiewicza sa takie pojemniki

Ale na moim osiedlu brak...

A jak nie posprzątasz to Ci mandat grozi

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Jak to jest

Ja zbieram i wyrzucam do normalnego kosza. Jest nakaz sprzątania, a nie ma specjalnych koszy, więc zakładam, że mogę to wyrzucić do normalnego kosza. Oczywiście staram się nie wyrzucać ludziom do koszy pod klatkami.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mnie pani sprzątająca powiedziała, że nie mogę wyrzucić do kosza, czyli mam przynieść do domu? Szukać kontenera, kosza na psie odchody? W nosie to mam, jak się czegoś wymaga to należy też dostosować ku temu warunki. Nie ma ich więc ludzie olewają i wcale się nie dziwię.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A czym się przejmować,bałagan na osiedlach, butelki, kiepy w każdym miejscu, w budce z koszami na niesegregowane odpady srają, rzygają, smród jak cholera. Co tam jak pies nasra. Nic się nie stanie. A jak nie ma specjalnych koszów, a w innych miastach są to nie ma się czym przejmować.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty