Jest taki jeden sposób żeby szybko zrzucić 10kg - obciąć sobie nogę, utrata wagi gwarantowana. A tak na serio to dużo wody do picia, zdrowe odżywianie (zbilansowana dieta - bez głodówek bo po nich efekt jojo gwarantowany). Do tego trochę ruchu, jak najwięcej spacerów, jazda na rowerze zamiast autem, trochę ćwiczeń na youtube jest mnóstwo filmików z Chodakowską, Mel B itd. itp.
ja schudłem 21 kilo w trzy tygodnie ale nie polecam takiego odchudzania
ja schudłam 10 kg bez drastycznej diety,przestałam używać cukru ograniczyłam słodycze i tłuste potrawy więcej ruchu i piję 5-6 kubków dziennie czerwonej herbaty,która spala tłuszcz.
Witam. Ja mieszkam w wielkiej brytani zauwazylam ze zaczelam tyc tutejsze jedzenie niestety nie jest zdrowe a nie man czasu gotowac codziennie I brac do pracy.. Bo nie man na to czasu moja praca wymaga duzego poswiecenia wpadlam na pomysl zeby kupic sobie orbitrek I zasowam na nim dzien w dzien po godz jesli man wolny dzien to 2h chudne okolo 2kg tygodniowo stosuje diete 1800kcal Nike jjem smazonego I nie uzywam cukru jjem ciemne pieczywo III gitara gra:)