Gall czytaj uważnie co piszę. "...tylko przez utratę wody. Piłkarz na meczu traci ze 3 kg. ;)" końcówka 1 zdania odnosi się do 2-ego i odwrotnie. Czyli wniosek taki, że o wodzie mówię. A z ilością to przesadziłam o jeden. Aha i zależy jeszcze czy to jest polski piłkarz - bo polski to nie traci nic;P
No to życzę powodzenia. 5 kg w 7 dni? Raczej odpada oczywiście jesli chcesz to zrobic z głową i utrzymać efekt na stałe. Bo jak na chwile to jasne dasz radę. Mnie zajęło 8 miesięcy żeby zrzucić ok 12 kg i wagę trzymam do dziś a minęło już prawie dwa lata.
'Bllondy' odnośnie Twej wypowiedzi ja napisałem dobrze, utrata wody czyt. wypocenie jej z organizmu poprzez pory w skórze jakie posiadamy więc nie wmawiaj mi że nie uważnie czytam, odnośnik do wczoraj z wieczora z g.19:24.
w 7 dni można schudnąć 1kg :)
Proponuję przez tydzień uprawiać sex - 3 x dziennie....skuteczne!!!
Jak jest się kobietą to nie trzeba sie o to martwić czy się ma z kim :P wystarczy pizze zamowic i juz jest z kim ;D
A tak powaznie to tak jak pisali wyzej max 2-3kg tygodniowo to realne ale tak zeby bylo zdrowo to 2kg tygodniowo.
Jak chcesz szybko schudnac rozpoczynajac diete, to moge Ci wkleic diete 5kg w 3 dni, ale potem oczywiscie racjonalne zywieniew, 5 posilkow dziennie zeby nie wrocilo ;P i ruch, jak najwiecej ruchu :)
Dzień 1
Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, czarna kawa.
Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej ryby chudej, jedna grzanka, czarna kawa.
Kolacja: plaster chudego gotowango mięsa, jedna filiżanka warzyw gotowanych na parze = buraczków, marchwi i selera.
Dzień 2
Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, czarna kawa.
Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z 5 krakersami, małe jabłko, czarna kawa.
Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki ugotowane na parze.
Dzień 3
Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, 5 krakersów, małe jabłko, czarna kawa.
Obiad: NIC
Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.
Teraz najważniejsze !!!
Przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przygotowanej wody. TO KONIECZNE. Konieczne jest równieżprzestrzeganie diety. ABSOLUTNIE żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników.
Nie wolno używać cukru ani soli nawet śladowo!
Po diecie należy zrobić 10-dniową przerwę i można ją powtórzyć zrzucając dalsze 5 kg.
Dobrze by było na stałe odzwyczaić si od soli i cukru, przynajmniej drastycznie ograniczyć ich spożywanie.
To ułatwia trzymanie wagi.
mozna zrobic sobie glodowke 3-4 dniowa,przeczyszczajaca jest zalecana raz do roku badz raz na dwa lata,usowa wode i toksyny z organicmu do tego troszke spaceru,cwiczen delikatnych i jakies 3 kilo mniej napewno
ale te wasze przepisy są nie zdrowe, głodówka owszem ale to tylko zrzucanie wody a później wraca się do swojej wagi. Najlepiej tak robić, żeby w miesiącu chudnąć jakieś dwa kilogramy nie więcej. Wtedy jest z efektem stałym.
Masz sporo racji ale otylosc i nadwaga sa bardziej nie zdrowe niz takie drakonskie diety, grunt to potem nie rzucic sie na jedzenie tylko chociaz rok starac sie liczyc kalorie i cwiczyc,a jak sie zakonczy juz odchudzanie to pilnowac się, po 18 starac sie nic nie jesc i cwiczyc chociaz dwa razy w tygodniu i nie powinny wrocic te kilogramy, organizm sie musi przyzwyczaic i tyle.
Pozatym jak pijesz 2 litry wody dziennie to raczej nie zrzucasz samej wody, predzej mase miesniowa tracisz a nie wode.
Rewelacyjna jest dieta Ducana. W ciągu 5 dni schudłam 5 kg, a później jeszcze 3. Wbrew temu co piszą dla ludzi zdrowych jest odpowiednia i nie szkodliwa. Trzeba tylko przestrzegać jej rygorystycznie i pić dużo wody. Sama nie wierzyłam w efekt, ale sama przez nią przeszłam i gwarantuję efekt. Informacje w internecie. Ważne jest to, że je się do syta, tylko określone produkty.
Bylam na diecie dukana, po miesiacu schudlam 8 kg , chcialam jeszcze z 8 ale niestety zaczely kluc mnie okolice nerek, krecilo mi sie w glowie i trzy dni z rzedu leciala mi krew z nosa!! dlatego zrezygnowalam, ale nie powiem dieta byla super. W internecie sa miliony przepisow i mozna tak naprawde jesc co sie chce tyle ze dietetycznie ... niestety zmuszona bylam zrezygnowac i balabym sie zaczac ja od poczatku...
Teraz trzeci tydzien wyznaje zasade ZM i jem tylko sniadanie, drugie sniadanie i obiad kolo 16. Schudlam juz 4 kg :)
A jak byliscie na diecie to Was nie kusiły słodycze czy inne dobre rzeczy??? jaką mieliscie motywacje do schudniecia i do trzymania dlaej tej diety??? bo ja szczerze mówiąc jak jestem na diecie to góra dwA tygodnie i niestety kuszą mnie dobre rzeczy i sie poddaje. Nie mam silnej motywacji:( doradżcie cos...
polecam diete kopenhaską
waga spada rewelacyjnie
i nie ma się apetytu
metabolizm sie ladnie wyegulowuje
przecież tu chyba nie chodzi o kilogramy na wadze, a o odchudzony wygląd!
Przez tydzień jedz tak mało jak tylko możesz, taka głodówka w wersji soft. Schudniesz w sposób zauważalny.
Tylko uwaga: takie rzeczy tylko przed imprezą, na co dzień polecam raczej zdrowe sposoby odchudzania.
Adriana Lima na 10 dni przed pokazami victoria's secret pije tylko wodę (pudelek.pl) - jak widać pomaga xD