nawet nic nie jedząc nie schudniesz tyle... chyba że jesteś bardzo otyła
dieta kapuściana 4 kg schudłam w 7 dni i bez efektu jo-jo tylko po tych 7 dniach trzeba uważać co jesz
Proponuję przez tydzień uprawiać sex - 3 x dziennie....skuteczne!!!
jak jesteś paszczurem to się nie dziwie że nie masz z kim :-)
A JA SCHUDLAM W CIAGU 2 TYG KG :)
pić ocet
Rewelacyjna jest dieta Ducana. W ciągu 5 dni schudłam 5 kg, a później jeszcze 3. Wbrew temu co piszą dla ludzi zdrowych jest odpowiednia i nie szkodliwa. Trzeba tylko przestrzegać jej rygorystycznie i pić dużo wody. Sama nie wierzyłam w efekt, ale sama przez nią przeszłam i gwarantuję efekt. Informacje w internecie. Ważne jest to, że je się do syta, tylko określone produkty.
A jak byliscie na diecie to Was nie kusiły słodycze czy inne dobre rzeczy??? jaką mieliscie motywacje do schudniecia i do trzymania dlaej tej diety??? bo ja szczerze mówiąc jak jestem na diecie to góra dwA tygodnie i niestety kuszą mnie dobre rzeczy i sie poddaje. Nie mam silnej motywacji:( doradżcie cos...
przecież tu chyba nie chodzi o kilogramy na wadze, a o odchudzony wygląd!
Przez tydzień jedz tak mało jak tylko możesz, taka głodówka w wersji soft. Schudniesz w sposób zauważalny.
Tylko uwaga: takie rzeczy tylko przed imprezą, na co dzień polecam raczej zdrowe sposoby odchudzania.
Adriana Lima na 10 dni przed pokazami victoria's secret pije tylko wodę (pudelek.pl) - jak widać pomaga xD