Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jak schudnąć w 7 dni?

Ilość postów: 35 | Odsłon: 5089 | Najnowszy post
  • Jak schudnąć w 7 dni?

Da się w 7 dni schudnąć 5 kg?Ktoś ma "sposób"?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Jak schudnąć w 7 dni?

Wyjmij silikony i już parę kilo mniej! A tak poważnie, nie da się bez rujnowania zdrowia!!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Jak schudnąć w 7 dni?

W ciągu tygodnia możesz schudnąć 5 kg i więcej na bardzo restrykcyjnej diecie "kopenhaskiej". Cała dieta trwa dwa tygodnie. Najgorsze są pierwsze cztery dni. Trzeba mieć dużo samozaparcia. Tylko po jej zakończeniu efekt jojo będzie murowany, jeśli nie ograniczysz ilości spożywanych posiłków sprzed rozpoczęcia diety.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie da rady nawet gdyby nie jeść nic to max 3kg

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

wypij 1 dnia 3 wina po byku,powtoż na drugi dzień,nibędzież mógłpatrzeć na jedzenie przez 2 dni,schudniesz 5 kg

Gość_wal-duś
          Zgłoś
          Odpowiedz

nawet nic nie jedząc nie schudniesz tyle... chyba że jesteś bardzo otyła

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dieta kopenhaska przestrzegana rygorystycznie daje efekty

http://kopenhaska.pl/plan_posilkow.php

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

dieta kapuściana 4 kg schudłam w 7 dni i bez efektu jo-jo tylko po tych 7 dniach trzeba uważać co jesz

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

utnij sobie noge

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

PIJ koktajle Oriflame:?))Efekt i samopoczucie poprawione wiem bo moi znajomi i ja sama je pijemy od dłuższego czasu i widać efekty.Chcesz się zemnę skontaktować żeby dowiedzieć się więcej możesz zadzwonić 667-595-303.PISZĘ poważnie dlatego podaje numer tel.

Gość_Basia
        Zgłoś
        Odpowiedz

'Basia' Ty to nie wierzysz w co piszesz i jesteś przedstawicielką handlową tego cudownego specyfiku jak Oriflam, no ja Cię rozumie na temat chudnięcia w tak krótkim okresie i z takim 'zrzutem' wagi jest to nie do przyjęcia ze względu na inne czynniki związane z dużym obciążeniem organizmu i tu możemy mówić o jakimś półrocznym jeszcze lepiej rok, ale w takim czasie jak schudłem (wróć spadło) to było wymuszone.

Gość_gall.
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wiem co piszę.To ty nie wiesz.Piłeś te koktajle?

Gość_Basia
            Zgłoś
            Odpowiedz

A ja piłam - też jestem konsultantką i zaczęłam je pić, jak tylko wchodziły do katalogów, zeby sprawdzić je na sobie, by przekonać klientów. I co - pic na wodę, jedyne co wyszczupliły, to mój portfel;/. Po ponad 5 miesiącach stosowania dałam sobie spokój. Wzięłam się w garść i schudlam 10 kilo w poł roku, kierując się prostą metodą: królewskie śniadanie, ksiażęcy obiad, żebracza kolacja + plus dużo ruchu. Pomogło, bez wywalania pieniedzy na pseudoodchudzające koktajle.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Droga pani 'Basia' ja niestety cudownych eliksirów nie muszę zażywać bo moja waga oscyluje się 176/78 ja tylko mówię a raczej pisze że to wszystko pic na wodę, ja musiałem schudnąć w krótkim czasie ze względów zdrowotnych. Jak chcesz adres tego uzdrowiska to proszę bardzo; Odział Kardiologi w Ostrowieckim szpitalu, tam Cię doprowadzą do takiego stanu że ho, hm ale po miesiącu góra po 6 tygodniach waga wraca. Pozdro.

Gość_gall.
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Hm schudłem 8 kilo w ciągu 6 dni ale nie polecam tej kuracji z 82 do 74.

Gość_gall.
      Zgłoś
      Odpowiedz

Schudnąć szybko można, ale nie przez spalenie tłuszczu, tylko przez utratę wody. Piłkarz na meczu traci ze 3 kg. ;) Poza tym, czy zdajesz sobie sprawę z tego co się stanie z Twoją skórą? Rozstępy- zbyt szybkie odchudzanie, skóra nie nadąża, i później tragedia.

Bllondy
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dokładnie tak. Obwisła skóra, rozstepy nie będą wyglądać ładnie, nawet jeśli ciało szczupłe.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

'Bllondy' nie przesadzaj (kwiatów) nie da się schudnąć aż tyle przez taki okres czasu jakim jest mecz to jest ok 2h samo wypocenie wody z organizmu to jakieś 1,5 litra ale to tylko woda.

Gość_gall.
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę