Kto podpowie skuteczna metode ,moze jakis medykament abyżucic papierosy raz na zawsze
sory rzucic ,widzicie od tych fajek mózg nie pracuje nie wspomne o innych narzadach :)
Ja to zrobiłem tak.
Pewnego dnia kiedy już się dusiłem tymi fajkami, niedobrze mi od nich już było postanowiłem że skończę z tym.
Nie zrobiłem tego od razu. Przez jakiś czas - 2-3 miesiące przygotowywałem się psychicznie do rzucenia. Żyłem sobie ze świadomością że niedługo rzucę. Aż moja głowa się z tym pogodziła. Pewnego dnia poczułem że to już czas. Skończyłem paczkę którą miałem i od następnego dnia już nie paliłem.
Było ciężko pierwsze 3 dni były straszne, później trochę lepiej.
Po miesiącu przyszedł kryzys i bardzo ciągnęło. Ale przetrwałem.
Potem już coraz lepiej. I tak już trwam z 4 lata.
A ja widziałem w internecie zdjęcie pewnej Jubilatki, która skończyła 100 lat
i przypalała sobie papierosa od świeczki na torcie urodzinowym, więc dochodzę do wniosku, że palenie wydłuża życie.
mój maz przez papierosy stał sie impotentem w wieku 47 lat
po prostu rzuć i tyle!! to jest psychika, że ludzie twierdzą, że nie mogą rzucić bo są nałogowcami...stek bzdur i tyle :p
Rzucaj i nie myśl o tym :)
Motywujące może być to, że od nowego roku najtańsza paczka ma kostować 11 zł. To już pewne budrzet zostł przygotowany a w nim podwyżka akcyzy na fajki.
dokładnie jak ktoś chce to poprostu rzuca i tyle,ja tak zrobiłam choć nawet o rzucaniu wcześniej nie myślałam
po pierwsze,to był już watek o tym, więc po co zakładać kolejny? po drugie to rzuciałam z TABEXEM(leki na recepte) .. są skuteczne.. nie zawierają nikotyny w sobie,tak jak niQitin czy nikorette
ja rzuciłem z e-papierosem i palę juz bez nikotyny liquid, a płaciłem już 11,80 za lm mentolowe
wszelkie tabletki i plastry nie pomoga ci bo zwalczaja tylko nalog a nie nawyk
na prawde.kup tabex,pomogą ci.paliłam paczkę na dzień. i rzuciłam.pewnego dnia zapomniałam o papierosie.
co to za tabex ,jak działa ,slyszałem ze np. jak sie stosuje plastry to snią sie koszmary
przeczytaj ta książkę.
"prosta metoda Jak Skutecznie Rzucić Palenie?" Allen Carr
Wiem, że wydaje sie to dziwne, ze jak po przeczytaniu książki można rzucić palenie?!?!, ale co masz do stracenia?