Waze 51 kg przy wzroscie 167 cm. Lubie swoja figure ale moglabym przytyc tak aby wazyc z 56kg. Jem wszystko oprocz fast foodow kebabow bo sie ich brzydze. Slodyczy jem sporo . Alkoholu zero nie pale tez. Badania w normie . zadnej tarczycy nic wszystko ok. Mam 31 lat. Moja mama tez miala problem z przytyciem w mlodosci. Jak mam stres to jeszcze chudne ze 2 lub 3 kg w dol.
Oj, też tak miałam. Jako 23latka ważyłam 49kg, później ciąża a po ciąży jeszcze mniej. Ja przed porodem ważyłam 61kg. Ubierałam się w sklepach dla dzieci... Nie zawsze, ale nosiłam dziecięce koszulki. Dziś... Hm, minęło 13lat a ja bomba dosłownie. Waże 62kg przy 163cm.
Ja mam podobnie. 160cm wzrostu i 50kg. Mam skoki na 52kg ale jak mam nerwy właśnie czy stres to zaraz 50kg znowu. Ostatnio mam mało nerwów jem regularnie czasem właśnie lubię zjeść jakiegoś kebaba itd i trzymam wagę. Nic nie mogę przytyć. Szybka przemiana materii .
nie przejmuj sie Gosiu ,wygladasz pewnie jak modelka ,wierz mi znam mnóstwo dziewczyn ktore by oddały wiele żeby tyle ważyc .jestes zdrowa ,masz dobra przemianę i juz .Uwierz mi ci otyli to same toksyny w tłuszczu pływające .ja mam 50 lat jestem szczupla moje corki tez i jestesmy z tego dumne .Wszystkie ciuchy ci pasują i leżą swietnie wiem to z autopsji ...pozdrawiam .
dużo jabłek np. u mnie po jedzeniu codziennie kilku a nawet kilkunastu waga szaleje.
Gosia seks, seks i seks. Sukces murowany :-)
17:59 no, że szczupła nie oznacza od razu, że zdrowa, a że gruba to chora. Ile Ty ważysz 50latko i ile masz wzrostu? No i innych powodów do dumy nie masz? Ja mam 164cm i ważę 49kg i uwierz mi, chciałabym jednak przytyć i wygladać kobieco. Niby jakiś biust mam, ale wolałabym jednak bardziej przypominać kobietę niż wieszak na kapelusze. Mąż też ciągle mówi, że powinnam więcej jeść, bo jestem za chuda, więc... Wcale nie czuję się dobrze, jednak chciałabym mieć kilka kg więcej.
Oj, uwierz mi, że gruby zawsze znaczy chory... Prędzej czy później żyły się zapchają, serce stanie się niewydolne, stawy padną... Bycie otyłym to bomba z opóźnionym zapłonem.
waże 56 kg przy wzroscie 160 .Mam wszystkiego tyle żę wystarcza mojemu mężowi ..(biustonosz 85F) pozdrawiam
Przestań pić :)
Najadaj się przed położeniem się spać. Może pomoże:)
Jesz za mało i nieodpowiednio dobierasz żywność, jeżeli będziesz jadła z dodatnim bilansem kalorycznym to musisz przytyć, nie ma innej opcji, nie jesteś wyjątkowa, natury nie oszukasz.
Zacznij ćwiczyć. Wbrew pozorom może się okazać to skuteczne. Gdy zaczniesz ćwiczyć twój apetyt znacznie wzrośnie, a przemiana materii nieco się zmieni. Powinno przybyć nieco masy mięśniowej, bez odkładania się tłuszczu.
sprawdz czy nie masz celiakii serio
No tłuszczyk u kobiet jest fajny :) nie to że przesadnie, ale mi się tam podoba :)
Nie martw się, jeszcze z 5 lat i zaczniesz przybierac na wadze, bliżej 40 przemiana materii słabnie
Nie mam celiakii. Zdrowa jak ryba.