Dokładnie a przed swiętami są promocje w marketach bo i jaja z zagranicy pewnie i " świeże i wiejskie". Buahaha. Ludzie ogólnie bardzo oszczędzają na włąsnym zdrowiu i jedzą odpady.
Nawet i w hurcie wiejskie nie stanieją. Ludzie się zabijają o jajka i po 80gr płacą, ale za wiejskie a nie kupione w biedronce, których za darmo bym nie chciała. Jak ktoś raz zje wiejskie jajko to widzi róznicę i zapłaci więcej a tego z marketu nie zje.
A daj spokój 10.29 z tymi z marketu, to się nie nadaje do niczego.Raz kupiłam w leklercu po 7.99, bo sąsiadka nie miała swoich wiejskich chwilowo.Upiekłam z nich biszkopt, który był biały jak śnieg.Porażka.A tanie nie byly i pisało na wytłaczance "z wolnego chowu", hahaha .
Prawdziwe jajko wiejskie kosztuje 1 zł. A te po 0.80 gr. to bym nie kupował. Jak chcecie.Życzę smacznego.
Niekoniecznie, kupuję po 80gr, widziałam te kury na żywo bo byłam u mamy kolezanki. Świeże i pachnące i po 80gr, choć i po złotówce bym kupiła. I tak chcieli sprzedawać po 70gr ale wstyd mi było prawie za darmo taką jakość brać.
10.49, dlaczego nie kupować? Jezeli moja najbliższa sąsiadka ma swoje kury, które widzę codziennie, wiem czym są karmione, wiem ze w sezonie kiedy jest zielono te kury są wypuszczane non stop na trawę i sprzedaje mi w ramach sąsiedzkiej przyjaźni po 70 gr. To te jajka nie są prawdziwe wiejskie, bo po 70gr, a nie po 1 zl???
Mam przywożone do domu wiejskie jajka, są przepyszne po ugotowaniu / najlepsze po 4 min25 sek. - nastawiam minutnik/. Pachnące, żółtko oleiste, białko ścięte. Ostatnio robiłam kotleciki z jajek do mixu sałatek i ryżu. Coś pysznego. Za jajko płacę 80 gr.
A bo co 12.48? Chcesz żeby ci odsprzedać? Po 1.20 zl za szt. Hahaha hahaha, pasuje?
W którymś z wątków kasandra reklamowała się że ma jaja.Ale nie wiem po ile.
W którymś z wątków kasandra reklamowała się że ma jajami. Ale nie wiem po ile
nie chce z fermy mam swoje od kurek moich mniam