Jak to możliwe,że obywatel innego kraju czyli Wlk. Brytanii jest w Polsce Ministrem Finansów? Nie mogę tego pojąć.
To czy Putin też może u nas być premierem?
Tego pana bez rozliczenia przez prokuraturę, można osadzić za żelaznymi firankami i to na długie lata - za narażenie budżetu państwa wymiernymi stratami, powodowanymi jego kreatywną księgowością.
Krętacz. Ale dobrało sie towarzystwo wzajemnej adoracji, tylko Polski żal, nas też.
Oby to tatałajstwo jak najszybciej zakończyło swoje niszczycielskie rządy.
Niech lepiej Pan Rostowski wyjaśni Polakom, dlaczego nadzorowane przez niego urzędy skarbowe przez 3 lata nie egzekwowały od Amber Gold danin publicznych jakim są podatki ? Czy Pan Rostowski zaplanował ich wpływy w latach 2009- 2012 czy też ich nie uwzględnił w dochodzie skarbu państwa ? Czy czuje się Pan winny takiego draństwa podległych Panu służb ?
Prawda. Jest obywatelem Wielkiej Brytanii gdzie będzie pobierał emeryturę uprzednio Polaków jej POzbawiwszy. Tamże będzie pewnie już niedługo uciekał przed rozliczeniem i odpowiedzialnością z doprowadzenia Polski do ruiny finansowej na POlecenie Donalda T. i jego pracodawców.
Wydaje mi się że Vincent R. jest jakis niezrównowarzony psychicznie ,nie tak dawno w sejmie widziałem jak robił jakieś grymasy i kółka palcem nad głową, powiem wprost stwarzał wrażenie czuba ,pukał się w czoło ,facet z problemami natury psychicznej nie powinien odpowiadać za budżet państwa oczywiście tak samo niezrównoważony jak on.
Udaje speca od finansów a jest POspolitym matołem
Stosując ,,retorykę,, - ,,pismen,, ......Komu miał oddać ,,obcym,,.
Przydałby się taki Putin u nas,większość polaków oślepiona oazą bogactwa i dobroci jaką jest unia nienawidzi rosjan,ale pieniądze i rynek zbytu bez dna jest na wschodzie,tam jest gotówka a nie na zachodzie, już pewnie niejeden polak przejrzał na oczy że unia za darmo nic (!!!!) nieda,te wszystkie dotacje itp to są pożyczki które będziemy spłacać i to z niemałym %,a do rosjan eksport można było rozwijać bo jest to kraj bogaty i wypłacalny,ale zamydlono nam oczy błyszczącą i bogatą europą zachodnią,nigdy ich nie dogonimy,bo obecnej i przyszłej władzy zależy abyśmy byli w tyle