Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Ja tylko umiem na 5! (Polonistka celowo zaniża oceny)

To się ciesz, że udowodniłaś, ze masz geniusza. Ja i tak ci nie wierzę. Nie słyszałam, żeby dziecko z niskimi ocenami nagle max miało. No tak twoje to wyjątek, na który oczywiście wszyscy się uwzięli. A tak na marginesie, piszecie o dzieciach nauczycielskich w szkole podstawowej, a gdzie takowe chodzą? Gdzie są młodzi nauczyciele, skoro w O-cu nauczyciele to 45+ i już raczej im bliżej do wnuków niż do dzieci w podstawówce.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Odp.: Ja tylko umiem na 5! (Polonistka celowo zaniża oceny)

No chyba tylko do jakiejś specjalnej. Spójrz prawdzie w oczy.

SCZ
        Zgłoś
        Odpowiedz

najpierw porozmawiaj szczerze z nauczycielka,zobacz co ona ci powie to moze z jej strony wygladac inaczej,sa takie malpy co nie daja dziecia zyc.

Gość_kobieta
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oj, są niestety. Wyżywają się za swoje nieudane życie osobiste w szkole na dzieciakach, albo mają wredne charaktery i nienawidzą dzieci. Najgorsze, że bezkarnie latami mogą się pastwić nad dziećmi, dopóki się nic nie stanie. W szkole dzieciak spędze wiele czasu i warto stanąć na rzęsach, żeby szło tam bez lęków. Nauczyciele są dla uczniów, nie odwrotnie. Szkoda, że nie możemy szybko ich zwalniać tak jak bywa w normalnym życiu, bez przywilejów. I nie żebym czepiała się wszystkich, jednak są koszmary, które zostają z nami na długo.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ludzie rodzice w szkole to niemal Bogowie, Po to jest dyrekcja, zeby interweniować.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Niestety rodzice a szczególnie mamusie sa przekonane ze ich dziecko jest najwspanialsze, najmadrzejsze, najzdolniejsze. A potem jak dziecko sobie slabo radzi w szkole to szuka winy u nauczyciela. Kochane mamusie zrozumcie ze nie wszystkie dzieci sa wybitne i zdolne, nie kazde zostanie lekarzem w przyszłości.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
    Branża: Kosmetyczne salony
    Dodaj firmę