Myślę, że to kolejne rzucenie tematu, tak z nudów. Kwota 30 000 zł jest to w zupełności wystarczająca kwota do zainwestowania, aby uzyskiwać dochody. Proszę się nie spodziewać, że na publicznym forum poda Pani ktoś pomysł w co zainwestować. Wszystko to co dzieje się aktualnie w Polsce zaczyna być sprzyjające do zakładania małych biznesów i ich rozwijania. Trzeba troszkę "ruszyć głową", ocenić swoje możliwości, mieć duże samozaparcie w osiągnięciu celu oraz wykonać dużo pracy własnej, a efekty na przestrzeni czasu będą widoczne i satysfakcjonujące.
no tak.. zawsze moze kupowac na aliexpress i przedawac na targowicy
Trzy dni temu pisałem o zakupie dolarów(innych walut) i co?Dzisiaj już pierwszy zarobek,waluty poszły w górę do złotego.
a ile dolarów można kupić za 30 000 zł ? więc za te trzy dni jaki był by zarobek ? i co dalej ? też zakup dolarów ?
Na tej sumie przez 3 dni można było zarobić 2.5% a ile dni ma rok?A ile można zarobić jak podrożeje 50 a nie 10 gr?Czyżbyś chciał od razu podwoić tę sumę?Na pazerności wiele nie zarobisz.Żeby zarabiać to trzeba to umieć.Gość 22:30 podaj swój pomysł na zainwestowani tych 30000 zł.Sama krytyka to za mało.
Przepraszam, ale nie krytykuję tego zarobku i tego pomysłu. Poddałem tylko w wątpliwość to, że to jest zarobek wynikający z łutu szczęścia, że akurat dolar ileś tam podrożał. Taka tendencja nie trwa wiecznie i z dnia na dzień dolar nie będzie tylko drożał. Taka forma inwestycji jest dosyć ryzykowna o czym w ostatnich latach przekonali się boleśnie akcjonariusze. Gość "tyle w temacie" z dnia wczorajszego już to napisał, że nikt na publicznym forum nie poda pomysłu jak na tacy aby zarabiać pieniądze. Chcesz zarabiać to rusz głową, a nie oczekuj, że ktoś wskaże Ci nisze na rynku, którą można wypełnić. Założycielką tego wątku jest prawdopodobnie kobieta. Jest wiele działalności, które wykonują w ogromnej większości (prawie 100%) mężczyźni, więc przyjmijmy, że nagle na rynku w pewnej dziedzinie pojawia się kobieta co było by ogromnym "nowum". Kobieta, która z natury jest bardziej dokładna niż mężczyzna, bardziej uparta i przynajmniej teoretycznie nie posiada "męskich nałogów" - myślę, że wiele Ci podpowiedziałem, a mam nadzieję, że dałem Ci do myślenia. Pozdrawiam
Dokładnie granie walutami to tylko kwestia szczęścia. Gdyby to zależało tylko od gospodarki danego kraju to jeszcze bym się zgodził, ale dzisiaj jest tyle zmiennych jak polityka, rating, spekulacje i wiele innych których nikt nie jest w stanie przewidzieć. Równie dobrze dolar mógł spaść o taką samą kwotę i również bym się nie zdziwił.
Znałem wiele osób, które doradzały złoto i srebro(kto obserwuje ten wie jak pękały te bańki), potem doradzali kredyty we frankach, który szczególnie dowodzi że nie można przewidzieć kursu waluty, skoro nawet wielcy specjaliści "umoczyli" na tych kredytach.
Pamiętaj że pieniądze biorą się z pracy i wiedzy, więc jeżeli chcesz zainwestować to najpierw zdobądź wiedzę w danej dziedzinie(nie ważne czy to będzie wspominany import z chin czy inny handel, a może wspomniana giełda) a nie opieraj się na doradcach z miejskiego forum.
Bukmacherka przez neta. Trzeba miec silna psychike i nie poddawac sie emocjom, trzymac sie pewnych zasad. Korzystam, nie narzekam sporo mozna dorobic, mialem przypadki ze z bonusu najnizsza krajowa w week stuknalem. Podkreslam- to zabawa nie dla wszystkich!!!