W siebie.
a może giełda,może ktoś poleci dobrego maklera?
za tyle pieniędzy to nic nie mozesz zrobic
Biznes się zaczyna za 1 000.00zł. Jak go podwoisz w ciągu miesiąca to znaczy, że dobrze trafiłaś i jedź dalej. Jak Ci nie wyjdzie, zrób jeszcze z dwie próby.Jeśli się nie uda to daj spokój. Dobry biznes profesjonalnie prowadzony daje 7-15% rocznie. Jeśli mniej to szkoda pracy, jeśli więcej to jest obarczony ryzykiem. Jeśli pytasz to znaczy, że nie masz wiedzy. Biznes nie toleruje dylematów. Lokowanie na % daje zysk 2-4%rocznie. Czasy kiedy z pucybuta robił się milioner minęły. Jeśli tą kasę zarobiłeś to pracują dalej, jeśli dostałeś włóż do dobrego banku. Na pewno nie zarobisz a stracisz mniej niż inflacja.
Myślę, że to kolejne rzucenie tematu, tak z nudów. Kwota 30 000 zł jest to w zupełności wystarczająca kwota do zainwestowania, aby uzyskiwać dochody. Proszę się nie spodziewać, że na publicznym forum poda Pani ktoś pomysł w co zainwestować. Wszystko to co dzieje się aktualnie w Polsce zaczyna być sprzyjające do zakładania małych biznesów i ich rozwijania. Trzeba troszkę "ruszyć głową", ocenić swoje możliwości, mieć duże samozaparcie w osiągnięciu celu oraz wykonać dużo pracy własnej, a efekty na przestrzeni czasu będą widoczne i satysfakcjonujące.
Na tej sumie przez 3 dni można było zarobić 2.5% a ile dni ma rok?A ile można zarobić jak podrożeje 50 a nie 10 gr?Czyżbyś chciał od razu podwoić tę sumę?Na pazerności wiele nie zarobisz.Żeby zarabiać to trzeba to umieć.Gość 22:30 podaj swój pomysł na zainwestowani tych 30000 zł.Sama krytyka to za mało.
Przepraszam, ale nie krytykuję tego zarobku i tego pomysłu. Poddałem tylko w wątpliwość to, że to jest zarobek wynikający z łutu szczęścia, że akurat dolar ileś tam podrożał. Taka tendencja nie trwa wiecznie i z dnia na dzień dolar nie będzie tylko drożał. Taka forma inwestycji jest dosyć ryzykowna o czym w ostatnich latach przekonali się boleśnie akcjonariusze. Gość "tyle w temacie" z dnia wczorajszego już to napisał, że nikt na publicznym forum nie poda pomysłu jak na tacy aby zarabiać pieniądze. Chcesz zarabiać to rusz głową, a nie oczekuj, że ktoś wskaże Ci nisze na rynku, którą można wypełnić. Założycielką tego wątku jest prawdopodobnie kobieta. Jest wiele działalności, które wykonują w ogromnej większości (prawie 100%) mężczyźni, więc przyjmijmy, że nagle na rynku w pewnej dziedzinie pojawia się kobieta co było by ogromnym "nowum". Kobieta, która z natury jest bardziej dokładna niż mężczyzna, bardziej uparta i przynajmniej teoretycznie nie posiada "męskich nałogów" - myślę, że wiele Ci podpowiedziałem, a mam nadzieję, że dałem Ci do myślenia. Pozdrawiam