W co zainwestować niewielką ilość pieniędzy 30 tyś zł?
Trafficmonsoon.com sam zacząłem się w to bawić
a może giełda,może ktoś poleci dobrego maklera?
Myślałam że ktoś coś doradzi ale widzę że to tajemnica jak zainwestować parę groszy,dziękuje wszystkim
30 tys. jest łatwiej stracić niż na nich zarobić.Zamień na dolary i czekaj,przynajmniej nie stracisz.Jak będziesz mieć przynajmniej 10 razy tyle to dopiero myśl o inwestycjach.
hej Iza
powiedz mi co chcesz osiągnąć inwestując 30 tyś zł? Jakie zyski miesięczne. Nie każda inwestycja przynosi korzyści. Podaj mi do siebie kontakt.
Nie podaj żadnych kontaktów bo Cię "oskubią" - uważaj.
Iza najpierw odpowiedz czy chcesz zainwestować w biznes czy szukasz inwestycji pasywnych? Odnośnie odpowiedzi poprzedników to ani dolarów nie polecam, ani giełdy. Giełda nie wiadomo kiedy znowu pęknie, z dolarem podobnie. Napisz coś więcej jaki typ inwestycji Cię interesuje to może i odpowiedzi będą bardziej rzeczowe.
ilu my mamy w ostrowcu doradcow finansowych? az sam sie dziwie. tylu fachowcow a taka bieda...
Mnie interesuje jakiś handel,może przez internet,tylko w co tu wejść można?
Iza, tak na serio, to gdyby ludzie wiedzieli, na co jest popyt, to pewnie duża część sama by zainwestowała, żeby zarobić. Nie możesz mieć więc pretensji, że nie chcą Ci doradzić. Najpierw zastanów się, co Cię interesuje, potem zrób mały rekonesans, czy jest na to popyt, potem przelicz, ile będziesz ponosić kosztów, a jakie będziesz mieć przychody (mniej więcej). Musisz się zastanowić, ile musisz i możesz włożyć w to swojej pracy i ile to wymaga pracy.
Biznes się zaczyna za 1 000.00zł. Jak go podwoisz w ciągu miesiąca to znaczy, że dobrze trafiłaś i jedź dalej. Jak Ci nie wyjdzie, zrób jeszcze z dwie próby.Jeśli się nie uda to daj spokój. Dobry biznes profesjonalnie prowadzony daje 7-15% rocznie. Jeśli mniej to szkoda pracy, jeśli więcej to jest obarczony ryzykiem. Jeśli pytasz to znaczy, że nie masz wiedzy. Biznes nie toleruje dylematów. Lokowanie na % daje zysk 2-4%rocznie. Czasy kiedy z pucybuta robił się milioner minęły. Jeśli tą kasę zarobiłeś to pracują dalej, jeśli dostałeś włóż do dobrego banku. Na pewno nie zarobisz a stracisz mniej niż inflacja.
Niezła logika najpierw napisałeś żeby podwoić milion w ciągu miesiąca, a potem że dobry biznes to 7-15% rocznie. Coś czuję że chyba też nie masz wiedzy. Bo dobry biznes wcale nie zaczyna się od miliona, można zaczynać też z niższego pułapu i źle na tym się nie wyjdzie. Chociaż osobiscie trzymałbym się tego na czym się znam, a nie inwestował w jakąś niewiadomą.
a ja się spytam czym się zajmujecie na co dzień? w większości przypadków rozwieje wszelkie wątpliwości. Gość z 12:14 podał, że można zacząć od 1 tyś :) z tego co napisał sugeruje czym się bawi :)
1 000.00 zł. (jeden tysiąc)