Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Internet Blokowe - nie ma od 2 dni

Ilość postów: 20 | Odsłon: 1477 | Najnowszy post
  • Internet Blokowe - nie ma od 2 dni

niema od 2 dni a jak jest to na chwile, też tak macie z nimi?

yzf
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Internet Blokowe - nie ma od 2 dni

Widzę ,że ludzie z blokowego piszą ,może to tylko u Ciebie nie ma lub w bloku .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

U mnie jest. Ale coraz gorzej z tym blokowym. Byle deszcz, nie mówiąc o burzy, a internetu nie ma. Do tego transfer, nie zgodny z umową. Mam na umowie 40, a w rzeczywistosci nie przekracza 25 max.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Z tym transferem to prawda, jestem u nich od początku i kiedyś to ładnie śmigało, teraz psuje się za często, chętnie bym to zmienił na coś innego tylko co.. ciekawe co lepiej śmiga tp czy netia

yzf
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Internet Blokowe - nie ma od 2 dni

Piszą Ci o szybkości max a tej wielu operatorów tak naprawdę nie daje ,do tego nie wszędzie są możliwości szybkiego netu ,moim zdaniem macie niezłą ofertę i zmiana wiele wam nie da a prędzej pogorszy .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

yzf. Ja czekam na koniec umowy i uciekam do Netii

Człowiek- ja mam na umowie 40 i tyle wymagam, bo za to płacę. Nie ma tyle, to powinno się płacić niższy abonament.

Blokowe postawiło na ściągnięcie klienta, zapominając o swoich prawach wobec niego. Nie daj Boże, jak coś się dzieje nie tak z netem w weekend. NIGDY nikt nie odbierze tel, chociaż podają nr tel. alarmowego- czynnego 24h.

Było mało klientów, starali się. Był to jeden z lepszych dostawców neta w okolicy. Teraz ... 100% odwrotność. Szkoda...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

w dodatku około 5 dni w miesiącu niema neta, to mogli by o te dni obniżyć abonament chyba? i nie odbiera nikt rzeczywiście a nie każdy ma czas pojechać do nich na tygodniu jak jest problem

yzf
          Zgłoś
          Odpowiedz

u mnie spoko, słonko

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Jeżeli nie masz neta przez ileś dni powinieneś złożyć reklamację i domagać się obniżenia faktury ,przynajmniej w netii jak była jakaś awaria w tej budce niedaleko mnie obniżyli mi kwotę do zapłaty o kilka zł ,awaria trwała pechowo od piątku do poniedziałku po południu.

Jeżeli przerwy masz po kilka dni to faktycznie bym się irytował zastanawiał nad zmianą operatora .

Czlowiek
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

13 13 Przeczytaj jeszcze raz umowę ,była by to pierwsza internetowa na której widział bym gwarancje min 40 mega w Ostrowcu .Netia daje MAX 20 o ile są jej kable i blisko centralka więc nie wiem co zyskasz ,w Orange nadal musisz znów bulić za telefon dodatkowo ,co o prędkości nie interesowałem się z tego 1 powodu .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

To najpierw przeczytaj tę umowę, bo chyba jeszcze tego nie uczyniłeś, a podpisałeś. A póżniej faktycznie - wymagaj. Chociaż moim zdaniem powinny być jakieś ograniczenia i osoby niepotrafiący czytać ze zrozumieniem powinny otrzymać np. dostęp do interentu z wyłączoną opcją wypowiadania się, bo jeszcze przyjdzie im do głowy wikipedię redagować i kolejny śmietnik powstanie.

Gość_czytelnik umów
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

ja mam już 2 lata blokowe i tylko raz nie miałem bo coś im walneło ale tak to jest OK.

Gość_git łącze
      Zgłoś
      Odpowiedz

W tej chwili mam 7,55mb/s. Mam nie narzekac?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A jaki masz wykupiony pakiet? 8MB? Teraz wprowadzili trochę nowej oferty z nowymi prędkościami.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

40mb w dzień, w nocy 60. A mam j/w.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Sprawdź przewód, jakość zacisków przy wtyczkach (czy nic nie "lata"), zaktualizuj sterowniki karty sieciowej. Jeżeli to zintegrowana sieciówka to czasami "może tak mieć" - podepnij na próbę jakiegoś laptopa i sprawdź. Przeleć też kompa jakimś dobrym antywirusem. Jak już zrobisz to wszystko i nadal będzie lipa to dzwoń do nich, bo co innego "umowa do...", a co innego 5-10% deklarowanej prędkości.

Gość_www
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

to nie jest tak jak myślicie że jak macie na umowie 40 mega to tyle będziecie mieli cały czas. Czy wiecie że wasza prędkość internetu zależy od pory dnia,od liczby aktywnych użytkowników na dany moment? Na waszą prędkość ma wpływ wiele innych czynników. Czytajcie dokładniej umowy przed podpisem:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

wtorek sroda czwartek w ciągu dnia byly problemy z internetem....jeszcze w sobotę ale poznym wieczorem...ale coraz gorzej jest z nimi

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka