U mnie jest. Ale coraz gorzej z tym blokowym. Byle deszcz, nie mówiąc o burzy, a internetu nie ma. Do tego transfer, nie zgodny z umową. Mam na umowie 40, a w rzeczywistosci nie przekracza 25 max.
Piszą Ci o szybkości max a tej wielu operatorów tak naprawdę nie daje ,do tego nie wszędzie są możliwości szybkiego netu ,moim zdaniem macie niezłą ofertę i zmiana wiele wam nie da a prędzej pogorszy .
yzf. Ja czekam na koniec umowy i uciekam do Netii
Człowiek- ja mam na umowie 40 i tyle wymagam, bo za to płacę. Nie ma tyle, to powinno się płacić niższy abonament.
Blokowe postawiło na ściągnięcie klienta, zapominając o swoich prawach wobec niego. Nie daj Boże, jak coś się dzieje nie tak z netem w weekend. NIGDY nikt nie odbierze tel, chociaż podają nr tel. alarmowego- czynnego 24h.
Było mało klientów, starali się. Był to jeden z lepszych dostawców neta w okolicy. Teraz ... 100% odwrotność. Szkoda...
Jeżeli nie masz neta przez ileś dni powinieneś złożyć reklamację i domagać się obniżenia faktury ,przynajmniej w netii jak była jakaś awaria w tej budce niedaleko mnie obniżyli mi kwotę do zapłaty o kilka zł ,awaria trwała pechowo od piątku do poniedziałku po południu.
Jeżeli przerwy masz po kilka dni to faktycznie bym się irytował zastanawiał nad zmianą operatora .
13 13 Przeczytaj jeszcze raz umowę ,była by to pierwsza internetowa na której widział bym gwarancje min 40 mega w Ostrowcu .Netia daje MAX 20 o ile są jej kable i blisko centralka więc nie wiem co zyskasz ,w Orange nadal musisz znów bulić za telefon dodatkowo ,co o prędkości nie interesowałem się z tego 1 powodu .
To najpierw przeczytaj tę umowę, bo chyba jeszcze tego nie uczyniłeś, a podpisałeś. A póżniej faktycznie - wymagaj. Chociaż moim zdaniem powinny być jakieś ograniczenia i osoby niepotrafiący czytać ze zrozumieniem powinny otrzymać np. dostęp do interentu z wyłączoną opcją wypowiadania się, bo jeszcze przyjdzie im do głowy wikipedię redagować i kolejny śmietnik powstanie.
ja mam już 2 lata blokowe i tylko raz nie miałem bo coś im walneło ale tak to jest OK.
W tej chwili mam 7,55mb/s. Mam nie narzekac?
A jaki masz wykupiony pakiet? 8MB? Teraz wprowadzili trochę nowej oferty z nowymi prędkościami.
Sprawdź przewód, jakość zacisków przy wtyczkach (czy nic nie "lata"), zaktualizuj sterowniki karty sieciowej. Jeżeli to zintegrowana sieciówka to czasami "może tak mieć" - podepnij na próbę jakiegoś laptopa i sprawdź. Przeleć też kompa jakimś dobrym antywirusem. Jak już zrobisz to wszystko i nadal będzie lipa to dzwoń do nich, bo co innego "umowa do...", a co innego 5-10% deklarowanej prędkości.
to nie jest tak jak myślicie że jak macie na umowie 40 mega to tyle będziecie mieli cały czas. Czy wiecie że wasza prędkość internetu zależy od pory dnia,od liczby aktywnych użytkowników na dany moment? Na waszą prędkość ma wpływ wiele innych czynników. Czytajcie dokładniej umowy przed podpisem:)
wtorek sroda czwartek w ciągu dnia byly problemy z internetem....jeszcze w sobotę ale poznym wieczorem...ale coraz gorzej jest z nimi