A kto się z kim kłóci? Ja tylko stwierdziłem fakty - w vectrze transfer jest taki jak w umowie i nie zmieni tego słowo "do". Próbujesz bronić swojego zdania:
"każdy operator to robi skoro jest inaczej przeczytaj swoją z Vectry i napisz czy jest różnica :)"
Odpowiedziałem, że nie ma różnicy. Realny transfer jest taki jak ten zapisany w umowie. Potwierdzi to każdy kto korzysta z jej usług. Ty natomiast po raz kolejny PRÓBUJESZ być ekspertem jeśli chodzi o cokolwiek związanego z komputerami i po raz kolejny robisz z siebie błazna...
Mogłem się domyśleć,że jesteś tym niespełnionym komputerowcem co się nie załapał do doliny krzemowej i sfrustrowany szuka na miejscu dziury w całym.Wszak to to pisałeś o cudach niewidach jak koleś się pytał o tani niskobudżetowy laptop.Wtedy też wmawiałeś mi słowa których nie napisałem i tu jest identycznie .Zapis u każdego operatora jest DO by w razie problemów klienta zbyć i nie sądzę by wykres Twojego internetu był jak ekg nieboszczyka. Dyskusja z Tobą jest raczej bezsensowna bo dorabiasz sobie kolejny raz teorie do faktów a faktem jest co pokazałem wstawiając link do wpisu niejakiego @kazek że vectra identycznie formułuje swój zapis w umowie a Ty negujesz jej wpis i to chyba by było na tyle w tym temacie .
A jaka jest najlepsza oferta na przewodach T.P.?
Peryferie Ostrowca.
20 33 Jeżeli kabel jest telekomunikacji a bierzesz sam internet musisz jeszcze zapłacić za użytkowanie kabla TP czy to była by oferta TP czy Netii nie ma znaczenia może nie być opłaty jak się bierze telefon jeszcze) .
Osobiście wziął bym coś z Plusa,znajomy ma i muszę przyznać,że ładnie to chodzi i net byś miął wszędzie,minusem są limity ale jak nie ściągasz z netu zbyt wiele nie powinno z tym być dużego kłopotu .
Dzięki za odpowiedź.Obecnie mam telefon(bez umowy)+internet z T.P.na ich kablach.
Z powodu tego,że jest daleko od centrali(tak się tłumaczy T.P.)mam łącze jedynie na 1 Mb.Za ten wynalazek archaiczny płacę co miesiąc prawie 100 PLN.Uważam,że cena ta jest zbyt duża za tą cienką ofertę dlatego też myślę o zmianie operatora.Każdy z mojej rodziny ma telefon komórkowy dlatego też nie jest potrzebny stacjonarny.Rozważam też opcje sam internet z T.P.(podobno już teraz tak można)Jestem zainteresowany internetem bez limitu,ponieważ często go używam.
Niedawno temu byłem w salonie T-mobile i oni mają internet bez limitu+ telefon w abonamencie o 20 PLN.taniej niż T.P./miesiąc na tych samych
warunkach.Nic mi nie mówili o dodatkowych kosztach,gdy byłby na linii T.P.W moim przypadku chyba mam tylko 3 możliwości-T.P,T-mobile,oraz
Netia.Z T.P.