8.43. Empatyczny gosciu, Życzę ci na drodze tuż pod twoim domem. Niech ryczy do okien w dzień i w nocy, ehh
wystarczy, ze pasy widoczne z daleka. Po co ryczący megafon? Dla tumanów, debili, malutkich dzieci??Żenada.
Ale przetarg zrobiony i pieniądze wydane.
Czy to na tym przejściu doszło do potrącenia pieszego /pieszej w ostatnich dniach ?
9.51ciekawe czy ty tumanie nie raz jadąc rozmawiałeś przez tel.ten megafon jest właśnie dla debili za kółkiem, popieram więcej takich przejść
W aucie nie słychać tego brzęczenia, ale w okolicznych mieszkaniach jest słyszalny bardzo dobrze.
Osoba, która zaakceptowała ten idiotyzm powinna naprawdę się zastanowić nad tym, żeby to wyłączyć.
Zanim ktoś wsiądzie za kółko, niech nauczy się , co wolno a co nie. Po co pouczać z megafonu mieszkańców okolicznych bloków?
Baby kupta se tabletki od menopauzy ;D
Mamie swojej weź, jak będziesz sobie kupować.
Brawo...
Ten porąbany pomysł to dzieki nieocenionej radnej Rogalinskiej Agnieszce. No i jeszcze radny Łata sie lansował przy tym.
Tak sie wydaje lekka reka nie swoje pieniadze.
Zawsze pisałem, że dziwię się pisowskiej krytyce lokalnej władzy, bo nasz lokalny samorząd wzoruje się skrupulatnie na nich.
Nie płaczcie tak.
https://tko.pl/69533,2020,12,27,zmodernizowano-przejscie-za-ponad-100-tys-zl-material-zszedl-z-asfaltu-po-10-dniach
Gościu 19:52 nasze pieniądze, ale lans radnej. Poza tym, kto miał ją nauczyć ekonomii?
Idę dzisiaj w stronę interaktywnego przejścia, tak z czystej ciekawości, co to za cudo...z pięćdziesiąt metrów wcześniej dochodzi głos, żeby uważać na przejściu...Rozgladm się- nikogo w pobliżu oprócz mnie. Już miałam krzyknąć: ale ja nie zamierzam przechodzić, nie trzeba mnie ostrzegać. A może trzeba? Bo co jeśli, nagle przyjdzie ochota, żeby pójść na drugą stronę? Niesamowite, jak człowiek jest zadbany na ulicy. Szkoda tylko, ze w tylu blokach słychać w kółko jedno i to samo. Masakra jakaś.
Tyle piszecie o tym przejściu - a nikt nie zauważył, że tam jest błąd logiczny w oznakowaniu?? Na tym odcinku Sienkiewicza jest ograniczenie prędkości do 40 km/h , a buźka uśmiecha się i dziękuje jak się jedzie do 50 km/h.
Czyli:
- jest źle zaprogramowane,
- jest głośne i przez to uciążliwe dzień i noc dla mieszkańców naokoło,
- uruchamia się bez obecności człowieka w pobliżu,
- kosztowało 130 000 zł.
Gratulacje po prostu.
Dewotkom zrobilo sie w leb po menopauzie i wszystko przeszkadza