Najlepsze te co do roboty nie pojda bo niby opiekuja sie dzieckiem. Tylko dziecko ma 10 lat. Jakies niedojdy wyrosną a mamusia bedzie na studia za raczke jeazcze prowadzic.
Uważaj za to, żebyś ty nie musiał z kolei spod monopolowego lub z meliny przyprowadzać "pod rączkę" jak ci dziecko ulica wychowa :)
Moje dzieci sa dorosłe, skonczyły studia i sama potarfiłam je wychować, a ty patusie leć zmieniać pieluche 13 latce w miedzyczasie odwiedzając wątek czy było juz 500+, bedziesz miała wiecej na gorzałe.
Patusa znajdź sobie w swojej rodzinie, bo oceniając po języku, którym się posługujesz, to wsród patologii dorastałeś i patologią pozostałeś :)
Stracili 1000 dostali 500 i się cieszą.
Złodzieje stracili i to pewnie nie tysiąc, a znacznie więcej :)
trzeba sobie zmajstrować 3 je dzieciaków to będzie zamiast 500 to 2000 i emeryturka zapewniona ha ha ha, nabierajcie się na to. Po osiemnastu latach ani doświadczenia zawodowego a wiek około 40 i co w tedy do 60 lat jeszcze trochę czasu a tu kasy niema. Kto przyjmie do pracy kobietę 40 letnią do pracy, która nigdzie nie pracowała co napisze w CV, ze wychowywała dzieci i to był jej pomysł na życie
Zajmij się proszę swoją rodziną, jeśli ją masz, a o emerytury innych się nie martw, bo szkoda twojego życia.
A propos, smuci mnie twój wielce niedouczony styl pisowni bez ładu i składu, że o zwykłej niewiedzy nie wspomnę (to głównie w kotekście tej emerytury połączonej z LICZBĄ dzieci, choć nie tylko).
Proponuję napar z meliski :)
Matematyka to za trudne dla pisolubnych naiwniaków.
Aco zrobisz na starość z czego emerytura? takie życie to wegetacja.