Przed 500 plus musiałam sprzątać u znajomych lub obcych ludzi albo szukać roboty po różnych sklepach. Teraz dzięki tym pieniądzom nie muszę się poniżać i błagać o prace . Mam alimenty i 500 plus i trcoche rodzice pomogą i mam wreszcie czas dla sb . Brawo rząd
I po co chwalisz się, że dzięki 500+ nie musisz pracować? Zostaniesz zaraz zlinczowana. Nie będzie Ci miło czytać.
Przecież to głupia prowokacja opozycyjnego trola.
9.55
Masz rację
To prowokacja
Marny z ciebie prowokator idioto zalozycielu wątku.Wymysł coś ciekawszego i zrzeknij się 500+.
A emeryture dadza rodzice?
Ciekawe za co będziesz żyła jak dzieci podrosną i 500 + się skończy.
K-mać tak żyjesz z moich i innych ludzi podatków,do roboty.Twoje podatki idą na twojego dzieciaka ,a moje na obce takie jak twoje.Już niedługo wam się to skończy.
Do autorki wątku.Ty nie masz życia,ty wegetujesz.Tak cię nauczono,ze jeśli jest co do michy włożyć,to już masz życie w luksusie.Jesteś jak kundel,który się cieszy z pełnej michy,a obroża na szyi jest niezauważalna.Wcale się nie dziwię ,że partia byłych esbeków i czerwonych popychadeł ma takie poparcie wśród narodu.Jeśli suweren zadowala się ochłapem w postaci pięciuset złotych,to nie ma dziwne,że w tym kraju cholernie ciężko znaleźć pracę za normalne pieniądze.Z obrzydzeniem patrzę na takich homo erectus,bo do homo sapiens daleko tej dwunożnej istocie.
15:26, ale POsrancy, KODerasci i UBywatele na szczęście nie rządzą tym krajem. Oby jak najdłużej.
Chyba wręcz przeciwnie, nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie może milionera.
Tobie się skończy. Nie strasz.
Rząd dziecko nic nie daje, najpierw musi zabrać bo własnych pieniędzy nie posiada.
Oczywiście, że prowokacja tych czerwonych sukinsynów.
Ja uważam ze powinno być co najmniej 1000 plus. Niech ci bardziej zaradni i czasowi pracują a my możemy wreszcie odpocząć